Haberler

Beşiktaş'tan Gökhan Haberlerine Cevap

Haber Tarihi: 9 Eki 2014

Beşiktaş'tan Gökhan Haberlerine Cevap

Gökhan Töre hakkında çıkan haberlere ve Hüseyin Çalhanoğlu’nun sözlerine Beşiktaş kulübü kayıtsız kalmadı. Futbolcusunu koruyan bir açıklama yapan siyah beyazlıların hedefinde baba Çalhanoğlu vardı..

Beşiktaş kulübü, Bayer Leverkusen’de forma giyen Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu’nun A Milli Takım’a Gökhan Töre yüzünden gelmediği haberleri üzerine açıklama yaptı..

Konuyla ilgili konuşan yapan Hakan Çalhanoğlu’nun babasının da eleştirildiği bildiride şu ifadelere yer verildi:

“Gökhan Töre ve Hakan Çalhanoğlu'nu A Milli Futbol Takımımızın başarıları için kazanmaya çalışmanın gerekli olduğu bu dönemde, her iki oyuncunun da göreceği zararlar dikkate alınmadan yapılan haberler ve röportajların kimseye fayda sağlamayacağı ortadadır. Hakan Çalhanoğlu'nun babası ile yapılan röportajdaki tutarsız ifadeler de dikkat çekicidir. İddia edilen olay nedeniyle Hakan Çalhanoğlu'nun kampa katılmadığını ifade eden baba Çalhanoğlu'nun, bir başka soruda Hakan'ın sakatlığı nedeniyle kampa gitmediğini söylemesi bu röportajın çelişkilerle dolu olduğunu gözler önüne sermektedir. Yönetim kurulumuz, futbol şubemiz, teknik kadromuz ve de futbolcu arkadaşları olarak oyuncumuz Gökhan Töre'nin yanında olduğumuzu, ona her zaman destek vereceğimizi belirtiriz”