Haberler

Beşiktaş'tan flaş karar

Haber Tarihi: 4 Kas 2014

Beşiktaş'tan flaş karar

Sezon başından bu yana haksızlığa uğradıklarını düşünen Beşiktaş Yönetim Kurulu, TFF'den Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu ismindeki Süleyman Seba'nın kaldırılmasını isteyecek.

Beşiktaş yönetimi, Onursal Başkanları Süleyman Seba'nın adını taşıyan sezonda büyük haksızlığa uğradıklarını ileri sürerken, TFF'den bu ismin kaldırılmasını talep edecek.

Beşiktaş'a operasyon yapıldığını düşünen bazı siyah-beyazlı yöneticiler, "Süleyman Seba" sezonun isminin kaldırılmasını isterken, gerekçe olarak da, "Bazıları Süleyman Seba sezonunda Beşiktaş şampiyon yapılacak iddialarını ortaya atıp suni bir gündem yaratıyor. Bir yandan da Seba'nın adını taşıyan sezonda en çok bizim aleyhimize hatalar yapılıyor ve sessiz kalmamız bekleniyor. Bu ismin ağırlığı altında eziliyoruz" görüşünü savunuyorlar.

Beşiktaş PFDK’ya sevk edildi

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe derbisinde taraftarlarının 'çirkin ve kötü tezahürat' eylemi ve 'saha olayları' nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde futbol disiplin talimatının 53. maddesi gereği "çirkin ve kötü tezahürat" ve 52. maddesi gereği "saha olayları" nedeniyle Beşiktaş Kulübü'nün PFDK'ya sevk edilmesine karar verildi.

Bursaspor, "çirkin ve kötü tezahürat", Mersin İdmanyurdu ise "çirkin ve kötü tezahürat" ile "saha olayları" nedenleriyle yine PFDK'ya sevk edildi.
      
Çaykur Rizespor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kart gören Çaykur Rizesporlu Ali Adnan'ın ise futbol disiplin talimatının 43. maddesi gereği "kural dışı hareketi" nedeniyle 3 Kasım 2014 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.
      
Gençlerbirliği Kulübü Teknik Sorumlusu Naci Şensoy da İstanbul Başakşehir maçında "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ya tedbirli olarak sevk edildi.
      
PTT 1. Lig'den Manisaspor, Elazığspor, Karşıyaka ve Albimo Alanyaspor ile Elazığsporlu futbolcu Onur Güney, Bucasporlu futbolcu Erkan Taşkıran, Karşıyaka yöneticileri Mehmet Yaya ve Korhan Yetiş de PFDK'ya sevk edilenler arasında yer aldı.