Haberler

Beşiktaşlı eski kaleciye şok!

Haber Tarihi: 19 Ara 2014

Beşiktaşlı eski kaleciye şok!

Fevzi Tuncay'a boşandığı  eşine nafaka ve boşanma tazminatı taksitini ödeme taahhüdünü yerine getirmediği  gerekçesiyle 3 ay hapis cezası verildi.

Fethiye İcra Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya "Taahhüdü ihlal etmek"  suçundan tutuksuz yargılanan Tuncay ve boşandığı eşi Eylem Çukuryurt katılmadı.

Mahkeme, Tuncay'ı, Çukuryurt'a aylık 3 bin lira olan nafaka ve boşanma  tazminatı taksitini ödeme taahhüdünü yerine getirmediği gerekçesiyle 3 ay hapis  cezasına çarptırdı.

Çukuryurt'un avukatı Mustafa Amaç, gazetecilere yaptığı açıklamada,  Tuncay'ın taahhüdünü? ihlal ettiği için yargılandığını söyledi.

Gerekçeli karar yazıldıktan sonra hapis cezasının işleme gireceğini  belirten Amaç, "Tuncay'ın müvekkilime olan borcu 155 bin liraydı. Daha önce  Tuncay'ın futbolcu arkadaşları toplanarak 55 bin lirasını ödemişti ama geri kalan  tutar ödenmedi, duruyor" dedi.

Amaç, Tuncay'ın borcunu anlaşmaları gereği yapılandırdıklarını  anlatarak, yapılandırma ile borcun faizinin silinerek 150 bin liraya düşürülüp 50  aya bölündüğünü, ardından birkaç ay ödendiğini sonrasında ödeme yapılmadığını  kaydetti.

DAHA ÖNCE DE TUTUKLANMIŞTI

Boşandığı eşi Çukuryurt'a 150 bin liralık nafaka ve boşanma tazminatı  taksitini ödeyemediği için hakkında verilen 3 ay hapis cezası nedeniyle 14 Kasım  2013'te Buca Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na konulan Tuncay, eski futbolcu  arkadaşlarının borç taksitini yatırmasıyla 15 Kasım 2013'te tahliye edilmişti.

Tahliyenin ardından birkaç ay ödedikten sonra taksitleri yine ödemeyen  Tuncay'ın hapisle cezalandırılması için 5 Nisan'da Fethiye İcra Ceza Mahkemesi'ne  dava açılmıştı.