Haberler

Benzema gelecek fakat...

Haber Tarihi: 26 Ara 2014

Benzema gelecek fakat...

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızları Cristiano Ronaldo ve Karim Benzema'nın İstanbul'a özel bir etkinliğe katılmak için gelecekleri iddia edilmiştir. Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Ünal Aysal'ın sahibi olduğu Les Ottomans Hotel'de kalıp daha sonra Etiler'de bir restorantta yemek yiyecekleri öne sürülen oyunculardan Müslüman olan Karim Benzema'nın Cuma namazını da İstanbul'da kılacağı iddia edilmişti.

Benzema gelecek fakat...

Türkiye'ye gelen önemli futbolcularla ilgili organizasyonlar düzenleyen Ümit Akbulut, açıklamalarda bulundu.

"Okuduğumda haber bana şaka gibi geldi” diyen Akbulut, “Benzema İstanbul’a gelecek ama ne namaz kılacak, ne de Ünsal Aysal'ın otelinde kalacak. Benzema özel davetlim olarak yarın burada olacak, belki Ronaldo da gelebilir ama bu konuda kesin bir durum yok. Dubai'de tatildeler şu an, Benzema da tatil amaçlı geliyor zaten. 1 günlüğüne ve öğlen vaktinde olacak bu ziyaret, daha sonra yeniden Dubai'ye dönecek. Tatilin ardından zaten maçları var, İspanya'ya dönecekler. Yazılanlar uydurma" dedi.

Benzema İstanbul’da neler yapacak?

Benzema'ın 1 gün özel izinle geleceğini ifade eden Akbulut, “Benzema Türkiye'yi çok seviyor ama daha önce gezme şansı hiç olmadı ve gezmek istiyor. Ayasofya’yı ve Kapalı Çarşı'yı görmek istiyor. Ayrıca bir okulu da ziyaret etmek ve çocukları mutlu etmek istiyor. İstanbul’da bunları yapacak" diye konuştu.

Melo vefalı

Melo’yla da yakın ilişkiler içinde olan Akbulut, Brezilyalı yıldızın babasına araba hediye etmesi hakkında da konuşarak, “Babasının arabası var ama özel bir araba istiyordu ve Melo da bunu hediye etti. Vefalı bir evlat. Melo çok mutlu, sakattı ve iyileşiyor. Bu arada Melo da Alex Telles ile birlikte Küçükçekmece'de bir okulu ziyaret ederek çocukları sevindirecek” dedi.

“Almeida pişmandır”

Öte yandan Almeida hakkında da açıklamalar yapan Akbulut, “Galatasaray'da oynamasını herkes istedi ama bana göre İtalya’ya giderek hata yaptı. Galatasaray’ı beklerken 6-7 takımı kaçırdı ve en kötü seçimi yaptı. Pişman mı bilmiyorum ama muhtemelen öyledir. Beşiktaş’ta 1,5 milyon euro alıyordu, Cesena’da 400 bin alıyor ve iyi bir kulüpte, ne Şampiyonla Ligi’nde ne de UEFA'da yok, Almeida adına üzücü” ifadelerini kullandı.