Haberler

Bilic için Bomba İddia!

Haber Tarihi: 27 Eki 2014

Bilic için Bomba İddia!

Kulislerde Beşiktaş’lıları çok derinden yaralayacak bir haber konuşulmaya başladı. Ligde ve Avrupa’da yoluna doludizgin devam eden Kara Kartal’da İngiltere’den gelen bir iddia deyim yerindeyse bomba etkisi yarattı.

Bu İddia Çok Konuşulur!

Siyah-Beyazlıların teknik direktörü Slaven Bilic'in Ekim ayı başında Premier lig takımlarından Newcastle United'dan transfer teklifi aldığı iddia edildi.

Ada basınında yer alan haberlerde, Alan Pardew'in yerine takımı ateşleyecek bir teknik adam arayan İngiliz ekibinin, Hırvat çalıştırıcının kardeşi Domagoj ile temas kurduğu kaydedildi.

Slaven Bilic’e Dev Teklif!

İngiliz yetkililerin, menajerler aracılığıyla ilettikleri teklifte Bilic’e yıllığı 2 milyon Sterlin'den 3 yıllık anlaşma önerildiği öne sürüldü.

Ayrıca ilk 4'e girilen her sezon için 250 bin Sterlin zam ve 3 yıl içinde harcanmak üzere 90 milyon Sterlin transfer bütçesi sunulduğu iddiaları haberlerde yer aldı.

Hatta Newcastle United yönetiminin, Beşiktaş’la anlaşması gelecek sezon sonu bitecek Bilic için siyah-beyazlı kulübe gerekli tazminatı da ödemeyi kabul ettiği iddia edildi.

Bilic Düşünmeden Kararını Verdi!

Ancak Slaven Bilic'in kardeşi tarafından kendisine iletilen bu teklife olumsuz yanıt verdiği kaydedildi.

Fakat İngiltere’den gelen haberler ret cevabına rağmen İngilizlerin ısrarcı olduğu yönünde…

Özellikle kardeş Domagoj’un kulüp yetkilileriyle bağlantısını sürdürdüğü ve Bilic’i de İngiltere konusunda ikna etmeye çalıştığı gelen haberler arasında.

Bilic’e Kardeş Baskısı!

Kardeşinin, “İngiltere senin gelişiminde zirve noktası olacak. Türkiye’de yaptıklarının çok daha fazlasını orada gerçekleştirerek tüm dünyada adından söz ettirebilirsin. Bu karar hayatının dönüm noktası olabilir” sözleriyle Bilic’in aklını çelmeye çalıştığı iddia ediliyor.

Yaşananlardan sonra aklı bir hayli karışan Slaven Bilic’in son kararının ne olacağı artık merakla bekleniyor.