Haberler

Bilic'ten Kartal'a Cevap!

Haber Tarihi: 30 Eki 2014

Bilic'ten Kartal'a Cevap!

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın yaptığı açıklamalara reaksiyon göstermeyeceğini ve pazar gününü yine zirvede tamamlamak istediklerini ifade etti.

Beşiktaş ile Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirecek derbi öncesi hava ısınıyor.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal dün basın mensuplarının derbi ve Beşiktaş’la ilgili sorduğu sorulara, “Beşiktaş'ın en iyi takım olduğuna katılmıyorum, bu kişiden kişiye değişir. Türkiye'nin en iyi oynayan takımlarından bir tanesi, benim takımım" yanıtı vermişti.

Bu sözlerin ardından gözler doğal olarak Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic’e çevrildi.

Bugün Beşiktaş’ı takip eden spor yazarları ve muhabirleriyle sohbet toplantısı yapan Bilic, İsmail Kartal’ın sözlerini değerlendirdi.

Konuşmasına “Fenerbahçe ve İsmail Kartal'a saygı duyuyorum” diye başlayan Bilic, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İsmail Kartal'ın ne demesini bekliyorsunuz ki. Bunlar İsmail hocanın görüşüdür ve ben buna saygı duyarım, ancak reaksiyon veremem. Fenerbahçe'ye saygı duyuyorum çünkü onlar geçen sezonun şampiyonu... Pazar günü çok büyük bir maç oynanacak. Bizim için de çok önemli. Töre'yi kullanamayacağız. Lideriz, zirvedeyiz, iyi oyunu, iyi performansı devam ettirip yine zirvede kalmak hedefimiz."

Slaven Bilic, Sosa ile Mustafa Pektemek'in iyi durumda olduğunu, derbide kadroda olacaklarını bildirdi.

Bu arada Beşiktaş, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına sağanak yağmur altında yaptığı antrenmanla sürdürdü.

1.5 saat süren çalışmaya Serdar Kurtuluş katılmadı. Jose Sosa ve Olcay Şahan ise takımla birlikte çalıştı. Öte yandan Cenk Tosun ve Atiba Hutchinson Fenerbahçe derbisiyle ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.