Haberler

Bonzai Cinayeti Kameralara Yansıdı

Haber Tarihi: 21 Kas 2014

Bonzai Cinayeti Kameralara Yansıdı

Maalesef uyuşturucu gençlerimizi yok etmeye devam ediyor. İstanbul Sancaktepe'de bir genç, aldığı uyuşturucu maddenin etkisiyle dengesini kaybedip dereye düştü. Genç kurtarıldı ancak anne yaşadıklarına isyan etti. Bir diğer haber ise Zeytinburnu’ndan geldi. Bonzai satıcıları kendilerini uyaran  bir vatandaşın dükkanını kurşunladı. Her şeyden habersiz yoldan geçen bir genç ise maalesef kurşunların hedefi oldu.

Baygın bir halde kendinden geçmiş bir genç... Ağzından köpükler çıkıyor nedeni ise uyuşturucu maddesi...  Anne ise çaresiz...Olay İstanbul Sancaktepe'de yaşandı. 20 yaşındaki bir genç Bali olarak bilinen uçucu maddeyi çekti. Genç uyuşturucunun etkisiyle dengesini kaybederek su kanalına düştü. Olay hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri tarafından su kanalından yaralı olarak kurtarılan gencin annesi ise kurtarma çalışmalarını gözyaşları içerisinde izledi. Genç adam 10 yaşında düşmüştü uyuşturucu batağına. Acılı anne ise feryat etti. Yetkililere seslendi. Devletin oğluna sahip çıkmasını istedi. 20 yaşındaki Serkan S. İse ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı.

Zeytinburnunda ise Bonzai satıcıları dehşet saçtı. Bir vatandaş Bonzai satan kişileri uyardı. Bunun üzerine öfkelenen satıcılar adamın dükkanı kurşunladı. O sırada kurşunlardan biri tesadüf eseri yoldan geçen bir gence isabet etti. Genç hayatını kaybederken o anlar ise bir güvenlik kamerasına yansıdı.