Haberler

Bonzai içen koca dehşet saçtı

Haber Tarihi: 9 Oca 2015

Bonzai içen koca dehşet saçtı

Gaziantep'te madde bağımlısı koca Nusret Öğretmen (21), eşini, 4 aylık bebeğini ve 1,5 yaşındaki çocuğunu merdivenlerden aşağıya attı. Bonzai içen Öğretmen, kayınpederinin evini de ateşe verdi.

Hürriyet Mahallesi Muammer Ali Sokak’ta öğle saatlerinde meydana gelen olayda, 6 aydır eşinden ayrı olan madde bağımlısı Nusret Öğretmen, kayınpederi Necati Kapı’nın evine gitti. Burada yaşanan tartışma sonucu Öğretmen, eşi Sema Öğretmen ile 4 aylık bebeğini ve 1,5 yaşındaki çocuğunu 3. katın merdivenlerinden aşağıya atarak kapıyı kilitledi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine mahalleye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaralanan anne ve 2 çocuğuna müdahale etti. Polisin gelmesiyle evin çatısına çıkan madde bağımlısı koca, evin çatısını ateşe verdi. Polisin müdahalesi ile yakalanan şahıs gözaltına alındı. Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın diğer apartmanlara sıçramadan söndürüldü.

Damadının madde bağımlısı olduğunu belirten Necati Kapı, "Bizim kız evde yatıyordu, bu da bonzai içmiş, kapıyı kırarak içeri girmiş. Eşini ve çocukları 3. kattan aşağıya atıyor. Kendi de evi yaktı gördüğünüz gibi. Ayrı yaşıyorlardı, boşanacaklardı. 'Boşanmam, çocukları satacağım' diyordu. Gece 12.00’de eve baskın yapmıştı. Doğalgazı da patlatacaktı." ifadelerine yer verdi.

Polis tarafından gözaltına alınan madde bağımlısı koca, Karşıyaka Karakolu’na götürüldü.