Haberler

Bruma’nın Dönüşü!

Haber Tarihi: 5 Ara 2014

Bruma’nın Dönüşü!

Sarı Kırmızılılar Türkiye Kupasında ki Eskişehir maçında sadece 3 puanı değil, genç yıldızını da kazandı. Prandelli döneminde, teknik direktör tarafından yeteri kadar çalışmıyor, takım oyunu oynamıyor gerekçeleriyle yeterince süre alamayan Bruma’nın devre arasında Sunderland veya Sporting Lisbon’a kiralanması gündeme gelmişti. Hamza Hamzaoğlu’nun takımın yeni teknik direktörü olmasından sonra ise Türkiye Kupası maçında sahne alan genç yetenek kendini gösterdi ve ben bu takımda oynarım dedi.

Yönetiminde Prandelli’nin gidişi ve Hamza Hamzaoğlu’nun olumlu raporu doğrultusunda Bruma’yı Ocak’ta göndermekten vazgeçtiği öğrenildi. Eskişehir maçında ki performansı da bu düşüncenin doğruluğunu bir kez daha ortaya koydu.

Bruma Şansını İyi Kullandı

Prandelli’nin geldiği günden bu yana sadece 326 dakika görev alabilen Bruma, Hamza Hamzaoğlu ile çıktığı ilk maçta adeta döktürdü.

Bruma’nın menajeri Marko Kırdemir, geçen ay Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile görüşüp futbolcusunun şans istediğini ve aksi halde başka bir kulübe kiralanıp oyuncunun da G.Saray’ın da kazançlı çıkmasını teklif etmişti.

Yıldız oyuncuya kısa sürede eski kulübü Sporting Lizbon ile İngiltere’den Sunderland talip oldu. Portekizli oyuncunun Ocak’ta bu iki kulüpten birine kiralanması adına da teknik heyetten onay çoktan verilmişti.

Ancak Hamza Hamzaoğlu, Bruma’ya güvendi, Eskişehir maçında forma verdi ve G.Saray’ın 13 milyon Euro yatırım yaptığı futbolcuyu yeniden kazanma sürecinin başlamasını sağladı.

Genç oyuncu da hocasının kendisine verdiği şansı çok iyi kullanınca takımdan ayrılma ihtimali de ortadan kalkmış oldu.