Haberler

Bu Tarz Benim'de şok eleme

Haber Tarihi: 30 Ara 2014

Bu Tarz Benim'de şok eleme

Bu hafta şok isim elendi

Son zamanların en çok konuşulan moda programı Bu Tarz Benim'de programın en çok tartışılan ismi dün gece elendi.

Dün geceki eleme gecesinde Ayşegül Doğan'ı kıyafeti yaktı. Uğurkan Erez üzerindeki pelerini yere armasına sinirlenip 3 puan verince Doğan şoke oldu.

Jüri üyelerinin tamamından Doğan'a çok düşük puanlar geldi. En düşük puanı da Banu Alkan verdi. Ayşegül ünlü yıldızdan 2 puan alınca ismini elenecek isimler arasına yazdırdı.Jüri üyeleri ilk kez bir yarışmacı için oy birliği ile gitsin dedi. Konuk jüri üyesi Banu Alkan bile 'kıskanç bakıyorsun' diyerek Ayşegül'ün adını verdi.

Geçen hafta Tuğce Ergişi elendi bu hafta ise elenecek isim olarak Ayşegül Melisa Doğan ve Gizem Güler seçildi. Yarışma boyunca ismi ilk kez elenecekler arasına yazılan Ayşegül Melisa Doğan jüriden asıl darbeyi eleme anında yedi. Melisa bugüne kadar ağlamaması ile övünüyordu. Ancak jüriden yediği darbeler sonrasında eleneceğini anlayınca ilk kez ağladı.

AYŞEGÜL MELİSA DOĞAN ELENDİ

Jüriden en düşük puanı alan isim Ayşegül Melise Doğan elenecek isimlerden ilki oldu. Yarışmacıların önerdiği isim ise Gizem Güler oldu.

Son kararı Bu Tarz Benim jürisi verdi. İvana Sert, Ayşegül Doğan'ın ismi elenmek üzere 'agresifliği' sebebiyle önerdiğini söyledi. Uğurkan Erez de 'Ayşegül' dedi. Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'tan da "Ayşegül gitsin' kararı çıktı.

İLK KEZ JÜRİ OYBİRLİĞİYLE GİTSİN DEDİ

Ayşegül Melisa Doğan belki de ilk kez jürinin tamamının oyuyla elenen isim oldu. Konuk jüri üyesi Banu Alkan bile 'kıskançlıkla bakıyorsun' diyerek onun gitmesini istedi. Bugüne kadar hiç ağlamayan Ayşegül Doğan ise ilk kez eleneceğini anlayınca ağladı. Arkadaşlarıyla sarılıp vedalaşan Ayşegül Doğan'ı Özlem Özden'in bağrına basma girişimi de ilginçti.

29 Kasım eleme gecesinde konuk jüri Banu Alkan oldu. işte final gecesinde yer alan 6 yarışmacının performansları;

ÖZLEM ÖZDEN'İ YERE GÖĞE KOYAMADILAR

Bu Tarz Benim jürisi bugüne kadar yerden yere vurduğu Özlem Özden'i bu kez yere göğe koyamadı.
Özellikle İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yaptığı u dönüşü izleyenleri şaşkına çevirdi. Bir anda Özlem Özden'i 'karakter ve tarz' abidesi ilan eden jüri üyeleri, şimdiye kadarki eleştirileri göz önüne alınınca kendilerini yalanlamış oldular. Jüri üyelerinden sadece Uğurkan Erez objektif ve tutarlı yorumda bulunan isimdi.