Haberler

Bu transfer olay olur!

Haber Tarihi: 30 Eki 2014

Bu transfer olay olur!

Basketbolda büyük sorunlar yaşayan Galatasaray'da yıldız oyuncu Arroyo'nun Fenerbahçe ile temasa geçtiği ve Sarı-Kırmızılı kulüp ile sözleşmesini feshetmesi halinde Arroyo'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia ediliyor.

Galatasaray'da Ünal Aysal'dan kalan para krizi basketbol şubesinde de etkili olmaya devam ediyor. Erkek basketbol takımında bazı oyuncuların paralarını alamadığı gerekçesiyle antrenmana bile çıkmadığı biliniyordu.

Erkek Basketbol Takımı Coachu Ergin Ataman büyük sıkıntı çekmesine karşın sorunu çözmek için çaba sarf ediyor. Yabancı basketbolcular 2 Kasım'a kadar alacakları ödenmediği takdirde sözleşmeleri gereği serbest kalacaklar. Bu durum sarı kırmızı ekibin oyun kurucu Carlos Arroyo için de geçerli… Basketbol kulislerinde oyun kurucu sıkıntısı çeken Fenerbahçe Ülker'in Arroyo ile temasa geçtiği ve Galatasaray ile sözleşmesini feshetmesi halinde Arroyo'yu renklerine katacağı iddia ediliyor.

"Ne nakit parası, kucağımızda…"

Galatasaray'da iş başı yapan Başkan Duygun Yarsuvat ve arkadaşları sarı kırmızılı kulüpteki sorunları çözmek için uğraşıyorlar. Futbol ve basketbol şubesindeki ödenmeyen paraların çözümü için çaba gösteren Duygun Yarsuvat ve ekibi, bir yandan da sosyal medyadaki dedikodulara göğüs geriyor.

Son iki günde basında, Ünal Aysal'ın Duygun Yarsuvat ekibine 20 milyon nakit para ve 15 milyon dolar hazır kredi bıraktığı haberleri yayılmıştı. Ancak işin gerçekte öyle olmadığı hemen ortaya çıktı. Galatasaray Yönetimi'nden bir isim, Ünal Aysal'ın nakit 20 milyon bıraktığı şeklindeki soruya; "Başkan Duygun Yarsuvat ile 2 gündür arıyoruz henüz öyle bir para bulamadık. Ne nakit parası, kucağımızda bir yığın ödeme bulduk. Acilen bu ödemelere karşılık bulmak zorundayız" cevabını verdi.

15 milyon hazır kredi yalanı

Ünal Aysal yönetiminin 15 milyon dolar kredi için başvurduğu ve parayı da Duygun Yarsuvat'ın kullanması için hazırladığı öne sürülmüştü. Ancak gerçekte bu kredinin çekildiği Ünal Aysal'ın kendi 2 milyon lirasını bu paradan çektiği ve ayrıca başka bir yöneticinin alacağı olan 5 milyon doları kapadığı belirtildi.