Haberler

CHP'den ilginç site

Haber Tarihi: 14 Ara 2014

CHP'den ilginç site

Cumhuriyet Halk Partisi ilginç bir site tasarladı. Torpil yoluyla işe giren isimleri ifşa etmek için bis site kurdu. İsteyen herkes emin olduğu isimleri site üzerinden yayınlıyor.

Koç, "Bugün Türkiye yine bir operasyon haberiyle güne başladı. Bazı yazılı ve görsel yayın organlarına polis baskını yaşandı. Bazı yazarların, dizi yapımcılarının gözaltına alındığını öğrendik.

CHP'nin tutumunu Sayın Genel Başkanımız hava alanında özetledi. Biz demokrasinin bütün kurumlarının işlemesini şiar edinmiş bir parti olarak bunları tasvip etmiyoruz. Daha önce kurgulanmış Ergenekon, Balyoz, Ayışığı gibi dosyaların nasıl çürüdüğüne Türkiye şahit oldu. Haksızlık kimin kapısını çalarsa çalsın CHP olarak karşısında dururuz. Bugünün mağdurları, dün şunları yaptı. Bu onların yapacağı iş. CHP hukuksuzluğun mağdurlarının yanında durur" dedi.

CHP TORPİLE KARŞI SİTE KURUYOR

CHP, www.haksizatamalar.com / www.haksizatamalar.org adlı bir site kurdu. Siteye vatandaşlar da ihbarda bulunabilecek. CHP gerekli kontrolleri yaptıktan sonra, torpille işe girmiş olanları o site üzerinden ifşa edecek.