Haberler

Cimbom Avrupa Arenasında!

Haber Tarihi: 4 Kas 2014

Cimbom Avrupa Arenasında!

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray, kötü başladığı gruplarda yeni bir sayfa açmak istiyor. 4. Maçında Borussia Dortmund’a konuk olacak sarı kırmızılılar, Almanya’dan zaferle dönmenin hesaplarını yapıyor.

Ligde Kasımpaşa galibiyetiyle moral bulan Cim-Bom, Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam zorlu Dortmund deplasmanına çıkıyor.

Cim-Bom Sürpriz Kovalıyor!

D Grubu’nda oynadığı 3 maçta 1 puan alabilen ve aynı puanlı Anderlecht’in averajla gerisinde, 4. sırada yer alan Galatasaray Almanya’da sürpriz hedefliyor.

Borussia Dortmund’a evinde 4-0’lık farklı skorla boyun eğen sarı-kırmızılılar, gruptan çıkma umutlarını son 2 maça taşımak için bu maçtan galip ayrılmak zorunda.

Galatasaray’da 3.5 ay sonra takıma geri çağırılan ve Kasımpaşa maçına ilk 11’de başlayan Sabri Sarıoğlu 25 kişilik UEFA listesinde yer almadığı için bu akşam forma giyemeyecek.

Prandelli’den Pandev Sürprizi!

Ayrıca teknik direktör Cesare Prandelli, son maçta görev verdiği emre çolak ve büyük umutlarla transfer edilen Pandev’i de Almanya’ya götürmedi.

İtalyan teknik adamın Dortmund karşısına kalabalık bir orta sahayla çıkmayı düşündüğü ve Kasımpaşa maçında yedek oturttuğu Sneijder’i yeniden ilk 11’e alacağı gelen haberler arasında.

Buna göre Galatasaray’ın muhtemel 11’i şöyle;

Kalede Muslera, Savunmada Tarık Çamdal, Semih, Chedjou, Telles, Orta Sahada Hamit, Melo, Selçuk, Dzemaili, önlerinde Sneijder, ileride İse Burak Yılmaz

Sarı-kırmızılı ekipte Borussia Dortmund maçı öncesi Melo ve Dzemaili sarı kart ceza sınırında. Bu iki oyuncu sarı kart görmeleri durumunda Galatasaray'ın Anderlecht ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

Borussia Dortmund – Galatasaray mücadelesi bu akşam saat 21:45’te başlayacak.

Signal Iduna Park'taki karşılaşmayı Çek hakem Pavel Kralovic yönetecek.