Haberler

Cimbom Yara Sarma Peşinde!

Haber Tarihi: 7 Kas 2014

Cimbom Yara Sarma Peşinde!

Devler liginde ağır yara alan Galatasaray’da gözler Spor Toto Süper Lige çevrildi. Yarın deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak sarı-kırmızılılar rakibini yenip, zirve iddiasını sürdürmek istiyor. Bu arada teknik direktör Cesare Prandelli, Karabük kadrosuna Alex Telles, Pandev, Veysel Sarı ve Semih Kaya’yı almadı.

Şampiyonlar liginde Dortmund’a 4-1 kaybeden Cim-Bom yaralarını ligde sarmak istiyor. Galatasaray,  Spor Toto Süper Lig'in 9. Haftasında yarın Kardemir Karabükspor'a konuk olacak.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’ndak zorlu randevu saat 18.00’da başlayacak. Bu kritik mücadelenin hakemi Barış Şimşek…

Lig'de topladığı 16 puanla, lider Fenerbahçe'nin averajla gerisinde ikinci durumda bulunan Cim-Bom, kazanıp zirve iddiasını sürdürmek istiyor.

Alınacak 3 puan camia ve taraftar önünde teknik heyet ve takımın güven tazelemesini sağlayacak. Olası puan kaybı ise koltuğu sallantıda olan teknik direktör Cesare Prandelli’nin kredisini tamamen bitmesi anlamına gelecek.

Galatasaray'da sarı kart cezalısı durumunda bulunan Olcan Adın, Kardemir Karabükspor karşısında sahada ki yerini alamayacak.

Felipe Melo ile Yekta Kurutuluş ise yarın sarı kart görürlerse, cezalı duruma düşecek.

Bu durumda iki oyuncu 10’uncu haftada Türk Telekom Arena Stadında oynanacak Trabzonspor mücadelesinde forma giyemeyecek.