Haberler

Cimbom'da Transfer Bombası!

Haber Tarihi: 22 Kas 2014

Cimbom'da Transfer Bombası!

Ocak ayında ciddi bir revizyona gidecek olan Galatasaray için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandıran haber Brezilya basınından geldi.

Kadrosundaki oyuncuların birçoğuyla devre arasında yolları ayırmaya planlayan Galatasaray, flaş bir hamleye daha hazırlanıyor.

Brezilya basınının manşete taşıdığı habere göre, Cim-Bom ara transferde önemli bir ismi kadrosuna katacak. Bu yıldız, geçtiğimiz sezon Roberto Mancini’nin çok istediği ancak yüksek maliyet nedeniyle transferi gerçekleşmeyen stoper Doria…

Haberde, Ocak ayında başlayacak olan Afrika kupası nedeniyle Aurelien Chedjou'dan yaklaşık 1 ay yoksun kalacak Galatasaray'ın stoper transferi için harekete geçtiği bilgisi yer aldı.

Haberin ayrıntılarında ise bu sezonun başında Botafogo’dan Marsilya’ya transfer olan Doria’nın teknik direktör Bielsa tarafından kadroya alınmadığı bu yüzden de kiralık olarak oynayabileceği bir takıma gönderilmesinin karara bağlandığı ifade edildi.

Galatasaray ise Doria'yı kiralayacak olan kulüpler arasında favori gösterildi.  20 yaşındaki Brezilyalı genç stoperin sarı-kırmızılı takıma gelmeye sıcak baktığı bilgisi de haberin ayrıntılarında yer aldı.

Brezilyalı basınında yer alan haberin son bölümünde ise daha büyük bir bomba iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre Galatasaray, Arsenal’de forma giyen Joel Campbell ile de kiralık olarak anlaşma sağladı.