Haberler

Düğün Gününde Öldü

Haber Tarihi: 20 Eki 2014

Düğün Gününde Öldü

24 yaşındaki Tayfun Özer ile 20 yaşındaki Gülşah Binici'nin geçen cuma nikahları kıyıldı. Dün gece de kına gecesi düzenlediler. Ancak gece beklenmedik bir sonla bitti. Damat kına gecesi sonrası arkadaşlarıyla çorbacıya gitti. Ve korkunç kaza meydana geldi. Genç adamın bugün düğünü olacaktı ancak evine ölüm haberi gitti.

Kına gecesi herkes bir aradaydı.gelinle damat birbirlerini gözlerinin içine bakıyordu. Ancak ecel bir trafik kazasında iki genci işte böyle ayırdı.

Olay gece yarısı izmir'in kınık ilçesinde yaşandı.yol yapım firmasında çalışan 24 yaşındaki Tayfun Özer ile 20 yaşındaki Gülşah Binici'nin geçen cuma nikahları kıyıldı. Bugün de düğünleri yapılacaktı. Ancak olmadı.

Genç adam ile gelin dün gece kına gecesi düzenledi. Her şey çok  güzel başladı. Kına gecesi sonrası damat arkadaşlarıyla çorbacıya gitti.  Ancak arkadaşının kullandığı araç orta refüje çarpıp takla attı.

Yaralı gençler hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen damat hayatını kaybetti. Damat Özer'in düğün eğlencesi öncesi ölüm haberini alan eşi Gülşah Özer ve yakınları sinir krizi geçirdi. Özer bugün ikindide kılınan namaz sonrası, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Düğünde verilmesi planlanan bin kişilik yemek ise taziyeye gelenlere dağıtıldı.