Haberler

Davutoğlu Kılıçdaroğlu'na seslendi

Haber Tarihi: 30 Ara 2014

Davutoğlu Kılıçdaroğlu'na seslendi

Başbakan Davutoğlu 114 tesisin açılışını yaptı. Yalova Belediyesinin kestiği ağaçlar konusunda sessiz kalan ve Diyarbakır'da HDP ile yapılacak koalisyonun habercliğini veren Kılıçdaroğlu'na seslendi.

BUNUN ADI YIKIM KOALİSYONUDUR
"Şimdi Diyarbakır'da yeni koalisyonun haberciliğini veriyor. HDP ile koalisyona girecekmisiniz diye soruyorlar siyasette 24 saat bile uzun ne olacağı belli olmaz diyor.. Kobani'den olaylarında vandalizm yapanlarla Gezi olaylarında sokakları karıştıranlar koalisyon yapmak istiyor bunun adı yıkım koalisyonudur."

KILIÇDAROĞLU'NA AĞAÇLARIN HESABINI SORDU

"12 yıldır iktidar aynı. Bize iktidar olmak için 4 yıl verin" diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan sert bir yanıt geldi. "Tam 250 milyon ağacın bu topraklarda yükselmesi için birazdan kurdeleyi keseceğiz. Gezi provakasyonunu çıkaranlar bu çalışmalara ne diyecekler." diyen Davutoğlu'na sözlerine şöyle devam etti;

DEĞİL 4 YIL, 4 DAKİKADA ÜLKEYİ BATIRIRSIN

"Kılıçdaroğlu, Yalova'da ne oldu bunun için neden konuşmuyorsun. Bana 4 yıl verin yeter diyor iktidar için. Değil 4 yıl 4 dakika da bu ülkeyi batırırsın. Atatürk'ün emaneti olan o çınarlara ne oldu? kim kıydı onlara?