Haberler

Demba Ba ve Sow Camii'de buluştu

Haber Tarihi: 26 Ara 2014

Demba Ba ve Sow Camii'de buluştu

Beşiktaş'ın geldiği günden beri konuşulan başarılı golcüsü Demba Ba Fenerbahçe'nin golcüsü Sow, dün Beykoz Müftülüğü'ne bağlı Görele Köyü'nde bir Camii'nin sohbetine katıldılar.

İslam dini ve müslümanlık üzerine konuşulan sohbette muhteşem ikili islama ne kadar bağlı olduklarını ve Türkiye'de yaşadıklarından dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

Demba Ba, gücünü namazdan aldığını söyledi ve herkesin dürüst olması gerektiğini vurguladı. Sow ise oruç tutmanın kendisine güç verdiğini belirtip, “Allah’a şükür ki Müslüman doğduk. Mümkün olduğu kadar vecibelerimi yerine getiriyorum. Orucumu sürekli tutarım. Sadece şunu söylemek isterim; oruç bana güç veriyor” şeklinde konuştu.

DEMBA BA: İNŞALLAH G.SARAY’A GOL ATARIM

Sohbette konu futbola da geldi... Siyah-Beyazlı oyuncu Demba Ba, kendisine “Galatasaray derbisinde gol at” denmesi üzerine gülerek “İnşallah” karşılığını verdi. Demba Ba gollerden sonra secdeye kapanmasıyla ilgili ise “Allah’a şükrediyorum” ifadelerini kullandı. Uzun süren dini konuşmaların ardından iki yıldız alkışlarla camiden ayrıldı.