Haberler

Demirören'den taraftara mesaj

Haber Tarihi: 15 Kas 2014

Demirören'den taraftara mesaj

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Hedefimiz artık tüm müsabakaları kazanarak Fransa vizesine ulaşabileceğimiz bir noktada grubu tamamlamak olacak" dedi.

Demirören, Kazakistan ile yarın yapılacak 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 4. hafta maçı öncesi TFF tarafından özel olarak çıkarılan maç kitabında "Hedef sürekli başarılar" başlıklı yazısında dost ve kardeş ülke Kazakistan'ı İstanbul'da konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Başkan Demirören, şu ifadeleri kullandı: "İzlanda'da ve Çek Cumhuriyeti karşısında uğradığımız mağlubiyetler ve Letonya'da alınan beraberlikle başladığımız UEFA EURO 2016 elemelerinde hedefimiz artık tüm müsabakaları kazanarak Fransa vizesine ulaşabileceğimiz bir noktada grubu tamamlamak olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak her yaş grubunda tüm milli takımlarımızın Avrupa Şampiyonaları ve Dünya Kupalarında mücadele etmelerini hedefliyoruz. Bu doğrultuda erkekler ve kadınlarda U19 Milli Takımlarımızın elit tura yükseldiklerini ve orada oynayacakları maçlar sonucunda kendi yaş gruplarında Avrupa Şampiyonalarına katılma mücadelesi vereceklerini paylaşmak isterim."

TFF Başkanı Demirören, Kazakistan maçında taraftar desteği beklentisini belirterek, "Müsabakayı izlemeye gelecek tüm seyircilerimizden isteğimiz, milli takım formalarıyla milli takımımızı 90 dakika boyunca durmaksızın desteklemeleridir" dedi.