Haberler

Derbi öncesi Fener'e müjdeli haber

Haber Tarihi: 16 Eki 2014

Derbi öncesi Fener'e müjdeli haber

Fenerbahçe’ye Galatasaray derbisi öncesi doping etkisi yaratacak haberler geldi. Sakatlıkları bulunan yıldızları birer birer takıma katılan sarı-lacivertlilerde, teknik direktör İsmail Kartal’ın yüzünde güller açtı.

Cumartesi günü oynayacağı galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe’ye üst üste müjdeler geliyor…

Kanarya’da keyifler yerinde

Sarı-lacivertlilerde dün yapılan antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan, ikinci bölümde ise ayrı program uygulayan kaptan Emre Belözoğlu, bu sabahki idmanın tamamında takımla çalıştı. Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan bir başka isim Volkan Demirel de tıpkı emre gibi çalışmanın tamamında takımla birlikte yer aldı. Mehmet Topuz ise antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, ikinci bölümde çalışmalarını takımdan ayrı tamamladı.

İsmail Kartal’ın gözü Sow’da

Sakat oyunculardan gelen güzel haberler teknik heyetin yüzünü güldürürken, gözler Senegalli yıldız Musa Sow’a çevrildi. Milli takımdan sakat dönen ve bugünkü antrenmanda Egemen Korkmaz’la birlikte özel program dahilinde çalışan Sow’un durumunu, teknik direktör İsmail Kartal yakından takip ediyor. Sarı-lacivertli kulislere yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre yoğun bir tedavi programı uygulanan golcü futbolcunun derbi maçta oynayabileceği öğrenildi.

İsmail Kartal’dan derbi alternatifleri!

Sow’dan gelecek habere göre derbi 11’ini belirleyecek olan İsmail Kartal’ın 5 yabancı sınırı sebebiyle orta sahayı Mehmet Topal, Emre ve Alper üçlüsünden oluşturmayı düşündüğü gelen haberler arasında…

Sow’un cumartesi gününe kadar hazır olamaması durumunda ise Alper’i sol kanada çekecek tecrübeli teknik adam, orta sahaya ya Meireles ya da Diego’yu monte edecek.

Fenerbahçe’de Galatasaray derbisinin hazırlıkları yarın saat 18’de yapılacak antrenmanla sürdürülecek.