Haberler

Derbi öncesi rakamlar hayal kırıklığı yarattı!

Haber Tarihi: 17 Eki 2014

Derbi öncesi rakamlar hayal kırıklığı yarattı!

Dev derbiye saatler kala biletlerin büyük bir kısmının satılmadığı öğrenildi.

Türk Telekom Arena Stadı’nda yarın 19:00’da oynanacak dev derbi öncesinde biletlerin büyük bir kısmının satılmadığı gözlendi.

Süper Lig’in bu sezonki en büyük sorunu olan seyirci azlığı, dünyanın en büyük 5 derbisinden biri olarak kabul edilen Galatasaray-Fenerbahçe maçında da yaşanacak gibi görünüyor.

52 bin kişilik Türk Telekom Arena'da oynanacak kritik maç için satılan biletlerin sayısının son derece düşük olduğu dikkatlerden kaçmadı. 22 bin kombineden geriye kalan yaklaşık 30 bin biletten sadece 7 bin 700'ü satıldığı öğrenildi. Yetkililer, maç günü gerçekleşecek satışlarla derbide yaklaşık 40 bin taraftarın olacağını söylüyorlar. Yetkililerin tahmini tutarsa tribünlerin yaklaşık %30'u boş kalacak.

Öte yandan Passolig'den bilet alan bir taraftar, bilet işlemleri sırasında satış görevlisinin önündeki ekranın fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı. Türk Telekom Arena'nın her zaman en dolu tribünü olan 417 no'lu bölümün durumunu gösteren fotoğraftaki kırmızı alanlar satılan koltukları, yeşil alanlar ise satılmayan koltukları gösteriyor.