Haberler

Derbiye sürpriz kadro

Haber Tarihi: 15 Eki 2014

Derbiye sürpriz kadro

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Galatasaray derbisinin ilk 11’ini belirledi. Kartal, orta sahada yabancı kontenjanından dolayı Diego’nun yerine genç yıldız Alper Potuk’a şans verecek.

Sakatlıklar ve yabancı kontenjanı nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, dev derbide Alper Potuk’a şans verecek. Torku Konya maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Bekir İrtegün’ün yerine Bruno Alves forma giyecek. Savunmanın göbeğinde Alves’in partnerinin ise Kadlec olacağı öğrenilirken, tecrübeli teknik adamın, diğer üç yabancı hakkını Meireles, Kuyt ve Emenike’den yana kullanmak istiyor.

Diego kulübede oturacak

Hafta sonunda U21 takımı ile oynanan maçta 2 gol atıp bir de asist yapan Diego Ribas büyük ihtimalle maça kulübede başlayacak. G.Saray’ın hücumu düşünecek olması nedeniyle orta sahayı kalabalık tutmayı amaçlayan Kartal, bu bölgede 4 futbolcuya görev verecek.

Kalabalık orta saha

Defansın sağında ve solunda Kartal’ın vazgeçilmezleri Gökhan Gönül ve Caner Erkin ikilisi oynayacak. Ön liberoda Mehmet Topal, sağında Meireles, solunda ise Emre Belözoğlu mücadele edecek. Emenike’yi en uçta kullanmayı düşünen Kartal’ın sürpriz golcüsü de Alper Potuk olacak.