Haberler

Devler Ligi'inde 5 Kasım Sonuçları

Haber Tarihi: 6 Kas 2014

Devler Ligi'inde 5 Kasım Sonuçları

Şampiyonlar ligi gruplarında 4. hafta karşılaşmaları dün akşam tamamlandı. Almanya’daki Bayern Münih - Roma maçında Cüneyt Çakır düdük çaldı. Hollanda’da ise Barça’lı Messı’nin gecesi vardı.

Şampiyonlar Ligi’nde dün akşam, Alman devi Bayern Münih, deplasmanda 7-1’la farklı mağlup ettiği Roma’yı konuk etti. FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır’ın düdük çaldığı mücadeleyi Bayern, Ribery ve Götze’nin golleriyle 2-0 kazandı. Bu sonuçla E grubunda 4’te 4 yapan Almanlar 2. tura yükselmeyi garantiledi. Karşılaşma sonrası İtalyan basını Cüneyt Çakır ve ekibinin performansını “Kusursuz” olarak niteledi.

F grubu mücadelesinde Barcelona, Ajax deplasmanından 2-0 galibiyetle dönerken, Lionel Messi için bu gecenin anlamı da büyüktü. Takımın 2 golünde de imzası bulunan Arjantinli yıldız, Şampiyonlar Ligi’nin 71 golle en golcü oyuncusu olan eski Eeal Madrid’li Raul’un bu rekoruna ortak oldu. Messi ayrıca 70 golü bulunan Cristiano Ronaldo’yu da geride bıraktı.

Gecenin en büyük sürprizine ise CSKA Moskova imza attı. Rus temsilcisi, İngiltere’de konuk olduğu Manchester City’yi 2-1 mağlup etmeyi başardı. 4. Maçında da galibiyetle tanışamayan ve 2 puanda kalan City, gruptan yükselme şansını da zora soktu.