Haberler

Devre arası kadroda temizlik yapacak

Haber Tarihi: 4 Ara 2014

Devre arası kadroda temizlik yapacak

Dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası ilk karşılaşmasında karşı karşıya gelen Galatasaray-Eskişehirspor maçından sonra Galatasaray'ın yeni hocası Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu çok iyi oynamadıklarını ama iyi mücadele ettiklerini ifade ett. Basın toplantısında konuşan teknik adam şu açıklamalarda bulundu:

"Öncelikle arkadaşlarımı kutluyoruz. Kazanmaktan daha çok kazanmak için mücadele etmemiz gerektiğini, birlikte oynamamız gerektiğini konuşmuştuk. Çok iyi oynamadık ama özellikle 10 kişi kaldıktan sonra iyi bir reaksiyon gösterip, güzel mücadele ettik. Melo'yu kaybettik ama iyi mücadele ederek kazandık."

"10 kişi kalmamız iyi oldu"

"10 kişi kalmamız iyi oldu, iyi savunma çalıştık. Takım olarak topun arkasına geldik, takım olarak bir araya geldik. Mücadele etmemiz gerektiğini anladık ve kazandık. İki günde çok şeyi değiştirmemiz mümkün değildi. Bir kez daha benden önce çalıştıran hocalarıma teşekkür ediyorum. Oyuncularımız iyi ve kaliteli oyuncular ama beraber oynayamıyorlardı. Takım olarak birlikteliği yakaladığımız zaman iyi neticeler gelecek."

"Çift forvete devam edebiliriz"

"Çift forvete devam edebiliriz ama maça göre değiştirebiliriz. Bu çok soruluyor ama 4-3-2-1 sisteminde de tek forvet değil, duruma göre üç forvet de oynayıp, daha çok pozisyon da değişir. Değişik şeyler olacak, oyuncuların zaman zaman mevkileri de değişecek. Bruma çok yetenekli bir oyuncu. Farklı bir kadro ile başlayıp, sonra faydalanmayı denedik. Önemli bir oyuncu inşallah gelişme gösterecek. Elimden geldiğince maksimum verim almaya çalışacağız."

"Melo'yu devre arasında çıkaracağımı söyledim"

"Melo'yu devre arasında çıkaracağımı söyledim. 'Hocam merak etme oynayayım' dedi. '10 dakika oyna ama dikkatli ol' dedim. 'Hocam 20 dakika oynayayım' dedi ama dayanamadı."

"Devre arasında bazı arkadaşlarla ayrılabiliriz"

"Kupa maçlarında farklı kadrolarla çıkacağız ama hedefimiz farklı kadrolarla en son yere kadar gitmek. Kupa maçlarında mümkün olduğunca fazla oyuncu deneyip, eldeki oyuncuları görmeyi hedefliyoruz. Geniş bir kadromuz var. Devre arasında bazı arkadaşlarla ayrılabiliriz ama herkese şans vermeye çalışacağım."

"Kadromuzu düşürmek zorundayız"

"Pandev kaliteli bir oyuncu. Zamanla toparlayacağına inanıyorum. Galatasaraylı oyuncu denildiği anda, o oyuncunun bir profilinin olması gerek. Devre arasından sonra kadromuzu düşürmek zorundayız. Bu kalabalık kadro ile antrenman tempomuz düşüyor."