Haberler

Devre arasında ortalık karıştı

Haber Tarihi: 3 Kas 2014

Devre arasında ortalık karıştı

Fenerbahçe’nin Olimpiyat’ta 2-0 kazandığı Beşiktaş derbisinin devre arasında soyunma odası koridorlarında gergin anlar yaşandı. Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ile Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic arasında tartışma yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin devre arasında Beşitkaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ile Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu arasında soyunma odasında gergin anlar yaşandı.

Mücadelenin ilk yarısında Olcay Şahan'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda yerde kalan isim olan Emre Belözoğlu ile Beşiktaş Teknik Direktör Slaven Bilic, koridorlarda karşılaştı.

Hırvat teknik adam, ilk devrede kendisine küfürlü sözler söylediği iddia edilen Emre'nin yanına giderek niye bunları söylediğini sorarken, Emre Belözoğlu sinirlendi. Tecrübeli oyuncu, Hırvat hocanın üzerine doğru gitti ve ikili ciddi şekilde tartışmaya başladı.

Olayların yaşandığı sırada orada bulunan Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi ile Fenerbahçeli oyuncular araya girerken, Emre Belözoğlu'nu takım arkadaşları zorlukla sakinleştirerek soyunma odasına götürdü.

Bilic: "Bana 5 kez küfretti"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe derbisinin ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçeli bir oyuncunun kendisine küfrettiğini dile getiren Bilic, "Fenerbahçe'den kimseyle tartışmadım. Onların oyuncularından birine şunu sordum; senden yaşca büyüğüm neden bana küfrediyorsun, senden yaşca büyüğüm dedim ama dinlemedi. Demek ki Türkiye'de böyle oluyor. Bana, ben istediğimi yaparım dedi, böyle demek ki... Bana o kelimeyi 5 kez söyledi, tekrar etti. İsim söylemeyeceğim, bunun kimseye faydası yok" ifadelerini kullandı.

Maçın hakeminin verdiği kararların hatalı olduğunu vurgulayan Bilic, "Maçı kaybettik, 11'e 11 de kaybedebilirdik, ikinci kez başımıza geldi. Olcay'a gösterilen ikinci sarı kart doğru değildi. Eğer o kırmızı kartsa, Demba Ba'ya ilk yarı yapılan neydi? Penaltı ve kırmızı kart... Yenik duruma düştük, 11'e 11 oynadık ve maçı dengede götürdük. Geçen hafta Gökhan'ın ve bu hafta da Olcay'ın gördüğü kırmızı kartları gördüğümüz zaman; özellikle bu hafta Olcay'ın atılma şeklinin kesinlikle bir derbide olmaması gerektiğini düşünüyorum."

Polis soyunma odasına indi!

Bu olayalar üzerine çevik kuvvet ekipleri soyunma odasındaki futbolcuları ayırmak için geldiler. Soyunma odası koridorlarındaki futbolcuları ayıran çevik kuvvet iki takımın soyunma odasının arasına barikat kurdu ve gerginliğin devam etmesinin önüne geçti.