Haberler

Divan’da Yumruklar Konuştu

Haber Tarihi: 25 Eki 2014

Divan’da Yumruklar Konuştu

Trabzonspor’un Divan Kurulu toplantısında yumruklar konuştu. Eski başkan Özkan Sümer’in “Trabzonspor’da borçlar yapılandırılarak kumar oynanıyor” sözlerinden sonra salon karıştı ve kavga çıktı. 20 dk süren kavga zorlukla yatıştırıldı.

Trabzonspor bugün divan kurulu için toplandı. Toplantı’da büyük olaylar çıktı ve yumruklar konuştu. Trabzonspor’un eski teknik direktörü ve başkanı Özkan Sümer’in kürsüde ki sözleri mevcut yönetimdekilerin tepkisiyle karşılaştı.

Özkan Sümer kürsüde “Trabzonspor'da borçlar yapılandırılarak kumar oynanıyor” dedi. Buna karşılık Trabzonspor’un mali işlerden sorumlu yöneticisi Abdi Serdar Üstünsalih “Ben bankacıyım bana kumarbaz diyemezsiniz” diyerek ayaklandı.

Köksal Güney Sert Çıktı

Diğer bir tepki ise Trabzonspor yöneticisi Genel Sekreter Köksal Güney’den geldi. Güney, “Bu eleştirileri hak etmiyoruz. Burada durmayız” diyerek salonu terk etti. Ardından ise Köksal Sadıklar dışarı çıktı.

Sümer’e Sert Sözler

Sonrasında ise henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs Özkan Sümer’e “Trabzonspor'u bitirdiniz” diye bağırdı ve şahsı dışarı çıkartmak isteyen üyeler arasında arbede yaşandı.

20 Dakika süren olaylar sırasında eski yönetici Yusuf Ziya Yılmaz ile şahıs arasında kavga çıktı. Birbirine saldıran Yılmaz ve ismi belirlenemeyen kişiyi salondakiler güçlükle ayırdı.

Sümer’in Cevabı Şok Etkisi Yarattı

Özkan Sümer olaylardan sonra konuşmasına devam ederek, “Bu yönetim kurulu yönetmiyor, Trabzonspor'un üzerinde tepiniyor! Burası alınma değil anlama yeri” diyerek konuşmasını bitirdi.

İşte Özkan Sümer’in Olay Çıkaran Konuşmasının Tamamı

“Tolunay Kafkas'ın gönderilmesinin hesabını bu yönetim kurulu verdi mi? Mustafa Reşit Akçay'ın göreve getirilmesi, aynı şekilde bir anlaşılmazlık ve acelecilik içinde gerçekleşti! Ömer Eyüboğlu... Fatih Tekke... Aynı şekilde.. Bunlar mahalle yönetiminin dahi yapamayacağı şeyler. Ünal Karaman'a da aynısnı yapıldı... Bunlarla ilgili kendinizi sorumlu hissetmiyor musunuz? Üye sayısı Trabzonspor'un üye sayısını artırmak için değildir, işgal içindir. Üye sayısındaki artış işgale dönük bir operasyondur. Trabzonspor hiç kimsenin sahip olabileceği bir şey değil, ait olacağı bir yerdir. Trabzonspor biziz. Güç birliği yapacağına, suç birliği yapıp bu yönetimi getirdik! Mesele budur. Rakamlar bir kumarbaz gibi çarpıtılıyor. Bunu da bir saygısızlık olarak görüyorum.

Trabzonspor için 4 büyük tehdit var. Siyasallaşma, itibarsızlaşma, yalnızlaşma ve kendinden uzaklaşma. Bunlar var mı yok mu? Burası alınma değil anlama yeri. Bu yönetim kurulu yönetmiyor, Trabzonspor'un üzerinde tepiniyor. Şahsi meselelerimizi kulüp üzerinden çözmeye kalktığımız zaman en büyük parçalanmayı yaşarız ve Trabzonspor'u bitiririz.”

Kaynak: Haber61