Haberler

Dumanlı konuştu

Haber Tarihi: 19 Ara 2014

Dumanlı konuştu

14 Aralık operasyonunda gözaltına alınan Ekrem Dumanlı serbest bırakıldı. İfadelerinin alınmasından sonra Ekrem Dumanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı Karaca'ya ise tutuklama kararı verildi.

EKREM DUMANLI ADLİYE ÇIKIŞI KONUŞTU
Paralel Yapı operasyonunda tutuksuz yargılanacak olan Ekrem Dumanlı serbest bırakılmasının ardından İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde konuştu. Ekrem Dumanlı burada Zaman ve Samanyolu'nun hedef alınarak Türkiye'nin dünyaya rezil edildiğini savundu.

Türkiye'ye bir tiyatro izletildiğini ifade eden Dumanlı, kendisine yapılan terör örgütü suçlamasını aynen iade ettiğini söyledi.

KARAR ÖNCESİ DUMANLI'YA MÜJDE

Özgür medyayı hedef alan 14 Aralık operasyonunda gözaltına alınan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın bir kız çocuğu oldu. Dumanlı'nın eşi Esra Dumanlı, bugün sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğe Saadet ismi verildi. Anne Esra Dumanlı ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ekrem Dumanlı'yla ilgili mahkeme kararının açıklanmasına kısa bir süre kala gelen bu müjdeli haber, tüm sevenlerini mutlu etti.