Haberler

Eşiyle Barışma Kararını Canıyla Ödedi

Haber Tarihi: 1 Ara 2014

Eşiyle Barışma Kararını Canıyla Ödedi

Bir ay önce eşiyle barışma kararı alan Eda Okutgen kararının bedelini canıyla ödedi. İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde, 41 yaşındaki Uğur Buynak geçen yıl boşandığı ancak bir ay önce barışıp tekrar birlikte yaşamaya başladığı eski eşi Eda Okutgen’i, apartman girişinde bıçaklayarak öldürdü.

2 çocuk annesi olan ve bir İlaç firmasında çalışan Eda Okutgen, organizasyon işleri yapan Uğur Buynak ile aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu belirterek geçen yıl boşandı, Yakınlarının vesilesiyle barışan Eda Okutgen ve Uğur Buynak, geçen ay yine birlikte yaşamaya başladı.

Akşam saatlerinde işten eve dönen Eda Okutgen ile Uğur Buynak arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Eda Okutgen evden ayrıldı. Bu sırada eski eşinin peşinden koşan Uğur Buynak, kadını apartman girişinde yakalayarak bıçakla yaraladı. Eda Okutgen, yaralı olarak apartmanın sığınağına doğru kaçmaya başladı. Eda Okutgen’i burada tekrar yakalayan Uğur Buynak, eski eşinin ikinci kez bıçakladıktan sonra kaçtı.

Gürültü üzerine dışarı çıkan ve Eda Okutgen’i kanlar içerisinde bulan apartman sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Eda Okutgen ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Eda Okutgen yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayetten sonra polis merkezine giderek teslim olan Uğur Buynak ifade vermeyi reddetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.