Haberler

Elindeki bıçakla tehditler savurdu

Haber Tarihi: 23 Ara 2014

Elindeki bıçakla tehditler savurdu

Gaziantep valiliği önünde hareketli ve korku dolu saatler yaşandı. 26 yaşındaki işsiz bir adam abisinin tedavisi için kendisine yardım yapılmadığını söyledi. Eline benzin şişesi ve döner bıçağı aldı. Bakın o adam elindekilerle etrafa nasıl dehşet saçtı.Eline benzin şişesi ve döner bıçağı aldı. Herkesin gözü önünde kendini yakmak istedi.

26 yaşındaki işsiz yunus ç. Kalp yetmezliği bulunan ağabeyinin tedavisi için kendilerine yardım edilmediğini öne sürdü.Bir eline benzin şişesi, diğer eline döner bıçağı alan adam kendisini yakacağını söyledi. Bunun üzerineçevredekiler durumu polise bildirildi.
Genç adam ikna edilmeye çalışıldı. Ancak nafile. Elindeki bıçağı etrafa savuran adam yanına kimseyi yaklaştırmadı. Yaklaşık 20 dakika yanına kimseyi yaklaştırmayan ve sürekli olarak benzin dökerek kendisini yakacağını söyleyen yunus ç., bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler tarafından yakalandı.Elindeki benzin ve bıçak alınan yunus ç., yere yatırıldı ve elleri arkadan kelepçelenerek gözaltına alındı.