Haberler

Emenike’nin Menajeri Konuştu!

Haber Tarihi: 23 Ara 2014

Emenike’nin Menajeri Konuştu!

Fenerbahçe’de son dönemlerde ki performasıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Emenike’nin geleceğiyle ilgili menajeri Erdem Konyar önemli açıklamalar yaptı.

NTVSpor’a açıklamalar yapan Konyar, oyuncunun Afrika basınına verdiği demeçte gol atamama nedeni olarak kanatta oynamasını göstermesinin yanlış anlaşıldığını, Emenike’nin neden gol atamadığı sorusuna normal bir açıklama olarak bunu söylediğini belirtti. Erdem Konyar, “Gol atamadığı yönünde bir soru sorulunca Emenike de bunun normal olduğunu anlatmaya çalıştı. Emenike'nin amacı hiçbir şekilde hocasını eleştirmek değildi” dedi.

"İsmail Kartal’a Bir Tepkisi Yok"

Konyar, Emenike'nin Kayseri Erciyesspor maçı sırasında oyundan alındıktan sonra soyunma odasına gitmesine de açıklık getirirken, "Gol atamadığı için kendine kızmış. Hiçbir futbolcu oyundan çıkmak istemez, sahada kalmak ister. Emenike hem oynamak hem de gol atmak istiyor. Hocasına bir tepki göstermiyor.” diye konuştu.

Teklif Var Mı?

Emenike’nin Fenerbahçe’den ayrılacağı konularına da açıklık getiren Konyar, Emenike’ye resmi bir teklif olmadığını belirtti ve “Ancak teklif gelse bile Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyoruz. Sözleşmesindeki 20 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi de yeni bir durum değil. Emenike'nin şu anda tek bir amacı var. O da olabildiğince çok gol atarak Fenerbahçe'de dördüncü yıldızı takabilmek” ifadelerini kullandı.