Haberler

Emre İsyan Bayraklarını Çekti!

Haber Tarihi: 7 Ara 2014

Emre İsyan Bayraklarını Çekti!

Emre Belözoğlu artık isyan bayraklarını çekti. Geçtiğimiz gün antremanda Fenerbahçe Teknik direktörü İsmail Kartal’la dertleştiği görülen sansasyonel oyuncunun bu durumdan artık fazlasıyla rahatsızlık duyduğu aşikar. Kaptan ve teknik adam arasında geçen konuşmanın içeriği de basına yansıdı işte merak edilen o konuşma…

KARTAL: Hayırdır kaptan... Çok moralsiz görünüyorsun, neyin var?

EMRE: Hocam çok üzerime geliyorlar. Benimle ilgili toplumda olumsuz bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Hep günah keçisi olarak beni görüyorlar. Bıktım artık.

KARTAL: Biz senin nasıl bir insan olduğunu çok iyi biliyoruz. Dışarıdan gelen sözleri kafana takma. Sen bu takımın kaptanısın, bunu unutma. Ona göre davran.

EMRE: Nasıl takmayayım hocam! Benim gördüğüm kırmızı kartın aynısını Süper Lig'de her futbolcu görüyor. Ama konu ben olunca, haftalarca konuşuluyor. Yemin ediyorum, artık canıma tak etti.

KARTAL: Bunları hiçbirimiz yaşamak istemiyoruz. Ama fırsat da vermemeliyiz. Daha dikkatli olman gerekiyor.

 

Antreman esnasında basının yakın markajı altında geçen bu konuşma ilk olarak Kaptan Emre ve Kartal arasında tartışma mı yaşanıyor sorusunu akıllara getirmiş ancak gerçek çok geçmeden açığa çıkmıştı.