Haberler

Erkan Zengin transferinde flaş gelişme

Haber Tarihi: 11 Oca 2015

Erkan Zengin transferinde flaş gelişme

Tranferi bir türlü gerçekleşmeyen Erkan Zengin için flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Eskişehirspor bağlantısı ile tamamen kopan Zengin için Fenerbahçe'nin yaptığı, "Biz teklifimizi yaptık ancak Eskişehirspor'dan geri dönüş olmadı" mesajı, sonrasında ise Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan'ın, "Trabzonspor'la 2 milyon 250 bin Euro karşılığında anlaştık" şeklindeki ifadeleri sonrası İsveç'te tatilini sürdüren Erkan Zengin'e ulaştık. Muhabirimiz Mehmet Ali Sabuncu'nun telefonla görüştüğü yıldız futbolcu, bir yandan bireysel antrenmanlar yaptığını diğer yandan ise Türkiye'de yaşananları yakından takip ettiğini ifade etti. Mesut Hoşcan'ın açıklaması, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un sergilediği tavırlarla ilgili yorumunu sorduğumuz Erkan, çok kısa ama bir o kadar da anlamlı ifadeler kullandı. Türkiye'den ayrılmadan önce, "Ben Fenerbahçe ile anlaştım. Ya Fenerbahçe'ye transfer olurum ya da İsveç'e giderim" diyen 30 yaşındaki futbolcu, şu sözleri sarfetti: "Ben hala bekliyorum. Türkiye'den ayrılmadan önce hangi takımda oynamak istediğimi açıkça söyledim. Transfer bu şekilde olmazsa kariyerimi İsveç'te sürdürürüm."

Kartal mesajı verdi

Erkan Zengin'in bu resti sonrası Eskişehirspor'un ne yapacağı bilinmiyor. Trabzonspor da Es Es'le el sıkıştıktan sonra Erkan ve menajeriyle masaya oturmanın planlarını yapıyor ancak yıldız futbolcunun iletişim konusunda ağırdan aldığı iddia ediliyor. Fenerbahçe ise sessiz bekleyişini sürdürüyor. Sarı-Lacivertli ekibin en büyük kozu, Erkan Zengin'in Sarı-Lacivertli formayı giyme konusundaki net tavrı. Bu nedenle Aziz Yıldırım ve ekibinin daha önce yaptıkları 500 bin Euro'luk bonservis teklifi konusunda herhangi bir artırıma gitmemesi bekleniyor. Nitekim, teknik direktör İsmail Kartal da Antalya kampında düzenlediği basın toplantısında, "Erkan Zengin olmazsa başka bir futbolcu alacağız diye bir kaidemiz yok" diyerek durumu özetledi.

Es Es zorda kaldı

Mevcut durumda Eskişehirspor Yönetimi de iki arada bir derede kalmış görünüyor. Fenerbahçe'nin 500 bin Euro'luk teklifinden tatmin olmayan Kırmızı-Siyahlılar, diğer yandan Trabzonspor'un 2 milyon 250 bin Euro'luk önerisini kaçırmak istemiyor. Ancak ayrılık aşamasında Erkan'la gerilim yaşayan Eskişehir Yönetimi'nin, yıldız futbolcuyu ikna etme ihtimalinin hayli düşük olduğu görülüyor. Bu şartlarda Trabzonspor'un herhangi bir hamle yapıp yapmayacağı birkaç gün içerisinde belli olacak gibi. Görünen o ki, üç kulüp ve Erkan Zengin arasında süren pazarlıklar ara transferin son günlerine kadar devam edecek.