Haberler

Erkan'a ulaşılamıyor

Haber Tarihi: 15 Oca 2015

Erkan'a ulaşılamıyor

Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin arasında geçen transfer savaşından sonra geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un borsaya bildirdiği Erkan Zengin transferinde hergün yeni bir gelişme yaşanıyor.Karadeniz ekibi Eskişehirspor ile anlaştı ama adı Fenerbahçe ile de anılan Erkan Zengin’e ulaşamıyor...

Babası ‘Tamam’ dedi ama...

Erkan Zengin’in babası ve resmi menaceri ile görüşmeleri yürütüp olumlu yanıt alan Trabzonspor’un oyuncunun kendisiyle temas kurulamaması, transferi kilitledi. Aracılar vasıtasıyla, “Trabzon’a gelsin, takıma katılsın” denilen Erkan Zengin, kelimenin tam anlamıyla dış dünya ile ilişkisini kesti. Son olarak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Artık bu işi bitirin” sözünden sonra menacerler dahil herkesin Erkan Zengin’i aradığı ama İsveçli futbolcunun telefonlara çıkmadığı öğrenildi.

Şirin’i şikayet ediyorlar

Bu arada Trabzonspor’un transferdeki krizlerden sorumlu tuttuğu menacer için de düğmeye bastığı öğrenildi. Hakan Şirin’in oyuncunun yetkili menaceri olmamasına rağmen bu transferde rol aldığını tespit eden Bordo- Mavililer’in Türkiye Futbol Federasyonu üzerinden gerekli şikayetleri yapacağı bildirildi.