Haberler

Fatih Terim Çılgına Döndü!

Haber Tarihi: 22 Eki 2014

Fatih Terim Çılgına Döndü!

Terim’den maaş sorularına sert yanıt! A Milli Takım’ın teknik direktörü çılgına döndü!

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih terim memleketi Adana’da katıldığı bir organizasyonda deyim yerindeyse çılgına döndü. Terim’i çıldırtan konu ise maaşı ile ilgili sorular oldu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim aldığı ücreti eleştirenlere çok sert çıktı.

Terim’den Çok Sert Mesajlar

Adana’da ‘liderlik’ seminerine katılan Fatih Terim, özellikle aldığı ücreti eleştirmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Terim kendini eleştirenlere ise çok sert mesajlar verdi:

“Milli Takım’ın 3 Maçtaki Tablosu Buysa Ben Eleştirilmeliyim. Hiç Kimse Değil, Ben Eleştirilmeliyim. Zaten Kendimi Çok Sert Eleştiriyorum. Ne Oldu, Muhasebeci Mi Kesildiniz Başıma? Biz Kimseye Ne Kadar Aldığını Soruyor Muyuz? Hak Edip Etmediklerimizi Ben Hep Tartışırım.”

Rüyalarında Göremezler

Türkiye’de birçok insanın hayal bile demediği başarılara imza attığının altını çizen Fatih Terim sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bazılarının Rüyalarında Dahi Ulaşamadığı Hedefleri Dile Getirdik. Ve Allah’a Şükür Ki, Bu Hedeflere Ulaştık. O Yüzden Risk Almak, Değişim Yaratmak Gerek. Bunları Gerçekleştirmek De Hiç Kolay Olmadı. Her Şeye Rağmen Yılmadık, Yıkılmadık. Hala Devam Ediyoruz.”

İşte Terim’in Aldığı Ücret

Bu arada aldığı maaş eleştirilen Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu ile 5+2 yıllık sözleşme imzaladı.

Terim, 'Türkiye Futbol Direktörü' unvanı için yılda net 3.5 milyon Euro, Milli Takım Teknik Direktörlüğü ünvanı için ise yılda net 3 milyon 675 bin Euro alıyor.

Fatih terim 7 yıl süreyle bu görevde kalırsa toplamda 24 milyon 850 bin Euroluk bir kazancın sahibi olacak.

Fatih Terim, sözleşmenin ilk yılında görevden alınırsa 15 milyon 839 bin Euro tazminat alacak.