Haberler

Fener 4 Golle Patladı!

Haber Tarihi: 13 Ara 2014

Fener 4 Golle Patladı!

Fenerbahçe Sivassporu evinde 4-1 mağlup etti.Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

 Kartal, 90 dk iyi bir mücadele verdiklerini dile getirdi. Bu mücadelenin sonunday hakları olan galibiyeti kazandıklarını da sözlerine ekledi. Kartal şöyle konuştu;

“4-1 kazandık. Daha farklı da kazanabilirdik. Oyunu büyük bölümde elimizde tuttuk. Kendi adımıza sezonun en farklı galibiyetini elde ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 puan aldık, yolumuza devam ediyoruz. Sadece bir 3 puan kazandık. Ön tarafta oynayan oyuncuların üzerinde baskılar vardı. Onlar mutlu oldu, en az onlar kadar ben de mutlu oldum. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum “

İyi bir oyunla çok sayıda pozisyon bulduklarını kaydeden Kartal, takımın bu şekilde devam edeceğine inandığını söyledi.

Kartal, tribünlerin büyük bölümünün boş kalmasına ilişkin de Bu akşam 3 puan aldık. Şampiyonluğun en büyük adaylarından birisiyiz. Acaba bu bizimle mi alakalı, başka bir şeyle mi bilemiyorum diye konuştu.

Yapılan bireysel hatalarla ilgili bir soruya Kartal, Bu tip ağır sahalarda kaygan zeminlerde hatalar oluyor. Farklı galibiyetten sonra oyuncuların konsantrasyon düşüklüğü de olabiliyor. Her iki takım için de hatalar vardı yanıtını verdi.

Kartal, ligin en iyi futbolunu oynayan takımın hangisi olduğunun sorulması üzerine, Ben kendi takımıma bakıyorum. Başkalarının oynadığı futbolu izliyoruz, bizi pek ilgilendirmiyor. Bu akşam 3 puan aldık, herkesi tebrik ediyorum dedi.

Bugün sahada mücadele eden takımın yaş ortalamasının 31 olduğu belirtilerek yöneltilen soruyu da Kartal, Yaşlı oyuncularımız var ama iyi mücadele ediyoruz. Üst seviyede çok iyi profesyoneller. Ben oyuncularımdan memnunum şeklinde yanıtladı.

Karşılaşmanın 3. dakikasında Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Bekir İrtegün, ardından Mehmet Topal'ın elini öptü.

Bekir, yaptığı bu hareketle ilgili, Maçtan önce bana gol atacağımı söylemişti. Ben de gol attıktan sonra gidip elini öptüm şeklinde konuştu.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 4-1 yenildikleri mücadelede kişisel hatalar yaptıklarını ifade etti.

Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Maçı beraberliğe taşıdıktan sonra çok az bir süre içinde gol yedik. Bugün Fenerbahçe bize çok fazla gol fırsatı bıraktı, pozisyon bulduk fakat değerlendiremedik. Kişisel hatalarımız vardı. Söylenebilecek çok fazla bir şey yok diye konuştu.

Ligde geçen hafta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yaptıkları maçın ardından hakemlerle ilgili açıklamaları anımsatılarak, bu akşam hakemden çekincesinin haklı çıkıp çıkmadığı sorulan Carlos, Bilmem. Hakemlerle ilgili bir şey söylemeyeceğim. İki golde ofsayt hatası vardı. Emre'nin eline çarpan pozisyonda verilmeyen bir karar vardı cevabını verdi.