Haberler

Fener Siftah Peşinde!

Haber Tarihi: 1 Kas 2014

Fener Siftah Peşinde!

Sezon başından beri deplasmanlarda galibiyet alamayan Fenerbahçe derbiyi kazanıp hem liderliği almak hem de ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe, derbi maçı kazanıp, bu sezonki ilk dış saha galibiyetini almak istiyor. 

Galatasaray mağlubiyeti sonrasında geçtiğimiz hafta Şükrü Saraçoğlu’nda Gençlerbirliği’ni iki penaltıyla yenerek moral bulan sarı kanarya, Beşiktaş maçını da kazanarak hem bu sezon ligdeki ilk derbi galibiyetini almak hem de deplasmanda galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.

Deplasmanda 8 Puan Yitirdi

Fenerbahçe, 2014-2015 sezonunda oynadığı 3 dış saha maçında da galibiyetle tanışamadı. Bu süreçte 3 deplasman maçı oynayan Fenerbahçe, 2.hafta ki maçta Trabzonspor ile beraber kalıp, 4.haftada Akhisar’a mağlup olmuştu. Üçüncü maçını ise 6. Haftada Arena’da oynayan Sarı Lacivertliler Galatasaray’a 2-1 yenilmişti.

Deplasmanda ki üç maçta 8 puan kaybeden sarı kanarya hem şeytanın bacağını kırmak hem de ezeli rakibini kendi evinde yenmek istiyor.

Bekir Geri Dönüyor!

Geçtiğimiz haftalarda oynana Konyaspor maçında rakibinin sırtına tekme atarak 2 maç müsabakalardan men edilen Bekir İrtegün, cezasının bitmesinin ardından bu hafta ki Beşiktaş derbisinde formasına kavuşuyor. Ayrıca İsmail Kartal hocanın Bekir’in yanında Kadlec’e görev vermesi bekleniyor.

Savunmada Alternatif Yok

Galatasaray derbisinde olaylı bir şekilde kırmızı kart gören ve hafta içinde hakkında bir çok haber yapılan Alves, Beşiktaş derbisinde cezası nedeniyle sahada olmayacak. Ayrıca sakatlıkları süren Serdar Kesimal ve Egemen Korkmaz’da ilk 18’de kendine yer bulamayacak.

Caner Sınırda!

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin, Galatasaray maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde şu ana kadar 3 sarı kart gören Caner, yarınki maçta da sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 9. haftada Çaykur Rizespor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.