Haberler

Fenerbahçe Balıkesir'e gitti

Haber Tarihi: 5 Ara 2014

Fenerbahçe Balıkesir'e gitti

Yarın Balıkesirsporla deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe maçın hazırlıklarını tamamlayarak bu şehre gitti. Sarı lacivertlilerde sakatlığı süren Dıego Ribas Balıkesir’e götürülmezken, sakatlığı iyileşen Emenıke ve Webo kadroda yer aldı.

Spor toto süper ligin 12. Haftasında deplasmanda Balıkesirsporla karşılaşacak Fenerbahçe’de maçın hazırlıkları tamamlandı. Samandıra Can Bartu tesislerinde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmana Emenıke ve Webo da katıldı.

Kasık bölgesinde ağrı hissettiği için dünkü çalışmayı yarım bırakan emenıke ve belindeki ağrıları sebebiyle dünkü idmana katılmayan Webo bugün yapılan antrenanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Öğle saatlerinde başlayan ve 1 saat 10 dakika süren antrenmanda Diego Ribas ve genç oyuncu hakan cinemre takımdan ayrı çalıştı. Sarı lacivertliler bugün saat 16’da özel bir uçakla Balıkesir’e gitti. Havaalanında Fenerbahçe kafilesini çok sayıda taraftar karşıladı. Taraftarlar futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Sarı lacivertli takımda sakatlığı sebebiyle geçtiğimiz hafta Eskişehirspor maçında oynayamayan ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Diego Ribas Balıkesirspor ile oynanacak maçın kadrosuna alınmadı.

Fenerbahçe’nin Balıkesir’e götürdüğü 19 kişilik kafilede şu isimler yer aldı.

Volkan demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Mıchal Kadlec, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meıreles, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Dırk Kuyt, Emenıke, Webo