Haberler

Fenerbahçe Derbiye Hazırlanıyor!

Haber Tarihi: 31 Eki 2014

Fenerbahçe Derbiye Hazırlanıyor!

Aziz Yıldırım’ın bu zehir zemberek açıklamalarının ardından Fenerbahçe derbi maça nasıl hazırlanıyor. Teknik direktör İsmail Kartal, derbinin oyun stratejisi ve sahaya süreceği 11’i bir isim dışında belirledi.

Türkiye’nin Derbisi Pazar Günü Oynanacak

Beşiktaş ile Fenerbahçe Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek. İki takımın hedefi de belli. Olimpiyat’tan zaferle ayrılmak…

Ancak konuk Fenerbahçe, bu dev maç öncesi daha stresli. Nedeni ise bu sezon oynanan büyük maçlarda alınan kötü sonuçlar. Trabzonspor beraberliği, Galatasaray yenilgisi İsmail Kartal ve öğrencilerini endişelendiriyor. Üstelik Beşiktaş maçı da deplasmanda.

Dev derbinin oyun stratejisini hafta başından bu yana kurmaylarıyla belirleyen İsmail Kartal, tüm planını, “Orta sahada rakibe üstünlük kurmak” üzerine yapmış durumda.

Kartal’a göre derbi maçta orta sahası iyi oyan takım galibiyete uzanan taraf olacak. Tecrübeli çalıştırıcı bu takımın da Fenerbahçe olması istiyor.

İsmail kartal derbi 11’ini de artık şekillendirmiş durumda,

Kalede Volkan, Savunmada; Gökhan, Bekir, Kadlec Ve Caner’ İsmail Kartal’ın Bankoları, Orta Üçlü De İse Mehmet Topal Meyreleş Ve Emre’nin Formaları Garanti, Sağda Kayt, En Uçta Emenike, İsmail Kartal’ın Derbideki Hücum Silahları

Tecrübeli teknik adam bir mevkii için çok kararsız.  O da hücum hattının sol tarafı. Alper Potuk çok formda. Mousa Sow ise tecrübeli. Ancak İsmail Kartal hangi isme burada görev vereceğine henüz karar vermiş değil.

Ancak edindiğimiz istihbarat, aldığımız tüyolar, Beşiktaş maçlarında çok etkili oynayan Sow’u bir adım önde gösteriyor.