Haberler

Fenerbahçe Hız Kesmiyor!

Haber Tarihi: 3 Kas 2014

Fenerbahçe Hız Kesmiyor!

Beşiktaş’ı deplasmanda yenerek liderliğe yükselen büyük moral kazanan Fenerbahçe’ye 2 iyi, 1 kötü haber geldi. Derbide sakatlanan kaptan Emre Belözoğlu’nun durumunun ciddi olduğu açıklanırken, Gökhan Gönül ve Alper yüzleri güldürdü.

Derbiden zaferle ayrılan Fenerbahçe’ye kaptanı Emre Belözoğlu’ndan kötü haber geldi.

Kanarya Kazandı Ama Emre’yi Kaybetti!

4. haftadan bu yana sakatlıktan tam olarak kurtulamayan emre, derbiden de hasarlı çıktı. Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarına ilk 11 başlayan ancak sakatlanarak oyuna devam edemeyen Emre Belözoğlu, dün akşam da aynı senaryoyu yaşadı.

Emre’nin Adelesinde Yırtık!

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada milli oyuncunun sol üst adalesinde kısmi yırtık tespit edildiği duyuruldu.

Sağlık ekibinin sakatlığını tam olarak atlatması için yıldız futbolcuyu daha uzun bir tedavi sürecine sokması bekleniyor.

Buna göre Fenerbahçe’nin gelecek hafta oynayacağı Çaykur Rizespor maçında Emre sahada yer alamayacak.

Gökhan ve Alper sevindirdi!

Öte yandan Gökhan Gönül ve Alper Potuk da derbi sonrası teknik heyeti korkutan isimler olmuştu ancak bu iki yıldızdan iyi haberler geldi.

Sağ arka alt baldırında kanama tespit edilen Gökhan Gönül'ün hafta başında dinlendirilmesi planlanırken, milli futbolcu Çaykur Rizespor maçında oynayabilecek.

Derbide sakatlanarak oyundan çıkan Alper Potuk’un da ciddi bir durumunun olmadığı belirlendi.

Fenerbahçe, 9. Haftada 8 Kasım Cumartesi günü oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına bu sabah ara vermeden başlarken, Alper Potuk idmandaki re-jenerasyon çalışmasında yer aldı.

Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu antrenmana katılmazken, tedavi süreçleri devam eden Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal ve Hakan Cinemre takımdan ayrı özel program uyguladı.

Sarı lacivertlilerin yarın izin yapacağı, hazırlıkların çarşamba günü devam edeceği açıklandı.