Haberler

Fenerbahçe Sivas'ı Ağırlıyor!

Haber Tarihi: 12 Ara 2014

Fenerbahçe Sivas'ı Ağırlıyor!

Spor Toto Süper Ligin perdesi Fenerbahçe - Sivasspor maçıyla açılıyor. Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki mücadele saat 20.00’da başlayacak. Kanarya kazanırsa maç fazlası ile liderliğe yükselecek.

On Üçüncü Haftanın Perdesi Kadıköy’de Açılıyor

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasının açılış maçında saat 20.00'da Sivasspor'la karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu stadındaki maçı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Deplasmanda Balıkesirspor’u 1-0 yenerek moral bulan sarı-lacivertliler galibiyet serisini Kadıköy’de sürdürmek istiyor.

Fenerbahçe'de Mehmet Topuz, Serdar Kesimal ve Diego Ribas, Sivasspor maçı kadrosuna alınmadı.

Sarı-Lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal için Sivasspor mücadelesi farklı bir anlam taşıyor. 2004-2005 sezonunda Sivasspor'u çalıştıran İsmail Kartal, Yiğidoları Süper Lig'e çıkarmıştı. İsmail Kartal ilk kez eski takımına karşı teknik direktör olarak görev yapacak.

Konuk ekip Sivasspor'da ise eksiklerin listesi kabarık.  Ziya Erdal, Burhan Eşer ve İbrahim Toraman sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmayan isimler… Ayrıca son lig maçında kırmızı kart gören John Utaka da Fenerbahçe'ye karşı görev alamayacak.

Ligde sadece 2 galibiyeti bulunan Sivasspor 16. Sırada yer alıyor. Bir dönem Fenerbahçe formasını giyen Roberto Carlos'un öğrencileri Kadıköy'den puan çıkararak çıkışa geçmeyi planlıyor.

İşte Takımların Muhtemel 11'leri;

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Bekir İrtegün
Alves
Caner Erkin
Mehmet Topal
Meireles
Kuyt
Emre Belözoğlu
Sow
Emenike

SİVASSPOR

Ertuğrul
Cicinho
Da Costa
Ümit
Berk
Adem
Taouil
Kadir
Chrisantus
Aatif
Batuhan