Haberler

Fenerbahçe tüm kapıları zorluyor

Haber Tarihi: 6 Oca 2015

Fenerbahçe tüm kapıları zorluyor

Feenrbahçe'ye transferi hakkında türlü spekülasyonların çıktığı ve Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmezse futbolu bırakacağını ifade eden Erkan Zengin için tekrar pazarlık masasına oturdular. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın İstanbul'a gelip Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmesinin detayları ortaya çıktı.

Erkan Zengin için tekliflerini yenileyerek, Başkan Hoşcan'a iletti. Yıldız futbolcunun bonservisini karşılık 750 bin Euro ve Serdar Kesimal'in bonservisi teklif edildi. Hoşcan bu yeni teklife henüz yanıt vermedi. Hoşcan'ın öneriyi Eskişehirspor yöneticileri ile paylaşacağı, ardından ise Fenerbahçe'ye yanıt vereceği ifade ediliyor. Sarı-Lacivertli ekip daha önce Erkan Zengin'in bonservisi için Eskişehirspor'a 500 bin Euro önermişti. Erkan'ın da Es Es'teki alacaklarından vazgeçeceği iddiası ileri sürülmüştü.

Trabzon da takipte

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın, Erkan Zengin'le çok ciddi şekilde ilgilenen Trabzonspor yönetimine de son gelişmelere aktaracağı ifade ediliyor. Karadeniz ekibinin daha yüksek bir teklif yapıp yapmayacağı merak konusu. Hafta sonundan bu yana İstanbul'da olan Erkan ise şimdilik beklememede. Hücum oyuncusu, Eskişehir'i terk ettikten sonra yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe ile anlaştım. Ya Fenerbahçe'de oynarım ya da İsveç'e geri dönerim" diyerek rest çekmişti.