Haberler

Fenerbahçe'de şok gelişme

Haber Tarihi: 13 Eki 2014

Fenerbahçe'de şok gelişme

Senegal Milli Takım Doktoru, Moussa Sow'da yfak bir yırtık çıktığını açıkladı. Sow’un kadrodan çıkarıldığı  ve Fenerbahçe'ye geri gönderildiği öğrenildi.

Galatasaray derbisi öncesinde Fenerbahçe’ye Sow’dan kötü haber geldi. Sol baldırındaki zorlanmadan şikayet eden yıldız futbolcunun bu bölgesinde yırtık tespit edildiği belirtildi. Milli Takım doktoru Fallou Cisse, Senegal Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Konuyla ilgili gerekli ultrasona başvurduk ve küçük bir yırtık tespit ettik" dedi. Bu yüzden yıldız golcünün çarşamba günkü maçta oynayamayacağını belirten milli takım doktoru oyuncunun kulübüne geri gönderildiğini ve tedavisine orada devam edileceğini vurguladı.

Fenerbahçe'den konuyla ilgili açıklama

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden "Moussa Sow'un Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme" başlıklı bir açıklama yaptı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Senegalli golcü oyuncumuz Moussa Sow'un ülkesinin Tunus ile yaptığı karşılaşmada yaşadığı sakatlık sonrasında, Senegal milli takım doktorunun Fenerbahçe sağlık heyetine gönderdiği rapor şu şekilde:

Moussa Sow'un bugün yapılan tetkiklerinde alt arka bacak adele grubunda kas tendon bileşkesinde ödem ve zorlanma tespit edilmiştir. Yarın Senegal milli takım doktorlarımız ve teknik ekip tarafından durumu değerlendirilecek ve nihai karar verilecektir."