Haberler

Fenerbahçe'de şok iddia

Haber Tarihi: 3 Kas 2014

Fenerbahçe'de şok iddia

Beşiktaş’ı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 2-0 yenerek liderliğe yükselen Fenerbahçe’de herkes büyük mutluluk yaşarken, mutsuz olan biri de vardı.

Son dönemde oynadığı futbolla eleştirilen Fenerbahçe rakibi Beşiktaş'ı deplasmanda mağlup ederek rahatladı. Ancak Fenerbahçe'de derbi galibiyetinin gölgesinde kalan transfer haberleri şok etkisi yarattı..

Sky Sports'da çalışan Güney Amerikalı gazeteci Paulo Freitas, Fenerbahçeli Diego Ribas'la ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen ancak henüz bekleneni veremeyen Diego Ribas ile ilgili Brezilya basını, Galatasaray derbisinden sonra Beşiktaş derbisinde de kendisine şans verilmeyen yıldız oyuncunun sarı lacivertli kulüpten ayrılabileceğini ileri sürdü.

Sky Sports'ta çalışan gazeteci Freitas'ta yaptığı açıklamada, Diego'nun takımda şans bulamamasının kendisini mutsuz ettiğini belirtirken transferin ancak sezon sonu mümkün olacağını vurguladı.

Freitas konuyla ilgili şunları söyledi:

"Diego'nun oynayamaması kendisini rahatsız ediyor. Transferle ilgili devre arasında bir gelişme olması çok zor. Sezon sonunda bazı gelişmeler olabilir. Diego'nun Santos'a dönmesi için Santos kulübünün Copa Libertadores'e kalabilmesi gerekiyor."