Haberler

Fenerbahçe'de son dakika

Haber Tarihi: 21 Eki 2014

Fenerbahçe'de son dakika

Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kartla şimşekleri üzerine çeken Fenerbahçe’nin Portekizli stoperi Bruno Alves sabah idmanında yerini aldı. Alves’in dünkü idmana teknik direktör İsmail Kartal’ın izniyle katılmadığı bildirildi.

Galatasaray derbisinde kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan ve maçın seyrini değiştiren Bruno Alves'in dünkü idmanda teknik direktör İsmail Kartal'ın izniyle yer almadığı öğrenilmişti. Portekizli oyuncu, bu sabahki antrenmanda ise yerini aldı.

Fenerbahçe'de eleştirilerin hedefi olan ve yönetimin para cezası vereceği Portekizli oyuncunun takım arkadaşlarından ve teknik heyetten özür dilediği PFDK'nın vereceği cezalar dolduktan sonra yeniden takımdaki yerini alacağı belirtildi. Bazı çevrelerin iddia ettiği gibi, sözleşmesinin feshedileceği, takımdan gönderileceği gibi profesyonel anlayıştan uzak söylentilerin asılsız olduğu bildirildi. Dün idmana katılmayan Bruno Alves, bu sabah idmanında takımla çalışırken, yıldız futbolcunun bir hayli moralsiz olduğu gözlendi.

Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, Alves'in yokluğunda Bekir'in de cezası devam ediyor. Egemen'in ise sakatlığı sürüyor. Teknik Direktör İsmail Kartal, Gençlerbirliği karşısında stoper olarak Mehmet Topal-Kadlec ikilisini kullanacak.

İsmail Kartal'ın 1.5 yıldır kadroya giremeyen, yedek soyunan ve maç eksiği bulunan Serdar Kesimal'i yine yedek bekleteceğine, defansın göbeğini Bruno Alves dirbide kart gördükten sonra yaptığı gibi M.Topal-Kadlec ikilisine teslim edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Milli takımda da stoper oynayan Mehmet Topal'dan boşalan ön liberoda Meireles ve Emre görev yapacak.