Haberler

Fenerbahçe'den flaş açıklama

Haber Tarihi: 8 Oca 2015

Fenerbahçe'den flaş açıklama

Fenerbahçe'nin çözülemeyen problemlerinden biri olan Emenike sorununa kulüp son noktayı koydu. "Takımdan ayrılacak" iddialarının doğru olmadığı ve Nijeryalı için herhangi bir transfer çalışması olmadığı belirtildi.

Yapılan açıklama şu şekilde;

Emmanuel Emenike, kulübümüzün 2017 yılına dek sözleşmeli oyuncusudur. Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminin, bahse konu oyuncumuzla ilgili herhangi bir transfer çalışması bulunmamaktadır.

Okuyucularını, tiraj uğruna yalan haberlerle yanıltan Hürriyet Gazetesi'nin bu haberine itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Bu günlere nasıl gelindi?

EMRE'YLE TARTIŞMIŞTI
Hatırlanacağı üzere Emenike, ligin 3. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Gaziantepspor maçında Emre Belözoğlu'yla tartışmış daha sonra da kendisini ıslıklayan taraftarlara tepki göstermişti. İsmail Kartal da Nijeryalıyı oyundan almıştı.

ELDİVENLERİ FIRLATTI
Ligin ilk yarısının kapanış maçındaysa Kadıköy'de oynanan Başakşehir maçında yedek kalan Emenike, İsmail Kartal'ın son oyuncu değişiklik hakkını kendisinin yerine Diego'dan kullanması üzerine sinirlenmiş ve eldivenlerini yere fırlatıp, maç bitmeden soyunma odasının yolunu tutarak bir nevi hocasına tepki göstermişti.

VİSKİ FOTOĞRAFI DA TEPKİ ALMIŞTI
Nijeryalı oyuncu aslında sezon başından beri, geçtiğimiz sezondan itibaren belirli mutsuzlukalrının olduğunun sinyallerini vermişti. Geçen sezon birçok kez hocası Ersun Yanal ile karşı karşıya gelen 27 yaşındaki oyuncu, Yanal ile yollar ayrılınca Twitter hesabında bacak bacak üstüne atmış, viski içerkenki fotoğrafını paylaşmış ve adeta hocasının gönderilmesinin mutluluğunu yaşadığını göstermişti. Bu hareket de taraftarların tepkisini çekmişti.