Haberler

Futbolculara ekstra motivasyon

Haber Tarihi: 31 Ara 2014

Futbolculara ekstra motivasyon

Haftasonu oynanacak Beşiktaş-Galatasaray karşılaşması için Bilic'in Galatasaray'a bir sürprizi var. Slaven Bilic, Galatasary'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığı Arsenal takımının taktiği ile Galatasaray'ı vurmayı planlıyor.

FUTBOLCULARA MORAL AŞILIYOR
İki sezondur başında bulunduğu Beşiktaş’ta henüz derbi galibiyeti bulunmayan Hırvat hoca, öğrencilerine, iki takımın da Arsenal’le oynadığı maçları örnek göstererek moral aşılıyor. Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynadıkları her iki maçta da İngiliz ekibini adeta ezdiklerini belirten Bilic’in, Sarı-Kırmızılılar’ın ise Arsenal’den Devler Ligi’nde 2 maçta 8 gol yediğini sık sık hatırlattığı bildirildi.

"BU SEFER HER ŞEY FARKLI"
Beşiktaş’ın önceki günkü antrenmanının ardından oyuncularıyla bu doğrultuda bir konuşma yapan Bilic’in, “Geçen sezon 2 kez önemli çıkış yapıp ardından Galatasaray’a yenilip düşüşe geçmiştik. Ancak bu sefer her şey farklı. Rakibimizle aramızdaki farkı görmek için İngiliz ekibiyle oynanan maçlara bakmak yeterli. Arsenal karşısında sergilediğimiz oyunu, pazar günü de tekrarlarsak galibiyet bizim olur” dediği öğrenildi.