Haberler

Gökçe Bahadır iddialara yanıt verdi

Haber Tarihi: 15 Ara 2014

Gökçe Bahadır iddialara yanıt verdi

Sevilen dizi Aramızda Kalsın son bölümünü 4 Aralık'ta yayınladı Ertesi hafta dizinin fragmanı yayınlanmadığı için bazı dedikodular ortaya çıktı.Dizinin bittiğine yönelik dedikodulara Gökçe Bahadır cevap verdi.

Baş rollerinde Uğur Yücel, Gökçe Bahadır, Binnur Kaya ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Aramızda Kalsın dizisnin son bölümünde, Civan ve Yadigar sonunda aşklarını itiraf ediyor!

Civan ve Yadigar sonunda Bahattin ve Hüsne'nin karşısına çıkıp birbirlerini sevdiklerini söyler. Aradığı Kara Melek'in Yadigar olduğunu anlayan Hüsne büyük bir hata yaptığını anlar. Şimdi kendini Yadigar'a affettirmesi gerekmektedir.

Mahir ve Arife katıldıkları bir Reklam çekiminin yüzü olur. Reklamdan kazanacakları para ile kırmızı karavanı alacaklarını, kimse duymadan bu operasyonu tamamlayacaklarını düşünürler. Ancak hesaba katmadıkları bir durum vardır: Mahir ve Arife'nin el ele üç boyutlu dev karton maketlerinin Bahattin'in her gün gidip geldiği yolun üstüne konacak olması!

Kendini Yadigar’a affettirmek isteyen Hüsne, Yadigar'ın rahmetli annesinden kalan eski bir kaset bulur. Bozuk kaset tamir ettirilip Yadigar'a hediye edilecektir. Yadigar'ın annesinin doldurduğu kaset belki de evdeki dengeleri değiştirecek, bilinmeyen bir sır ortaya çıkaracaktır.

Hüsne kendini Yadigar'a affettirmeye çalışırken hem komik durumlara düşer, hem ona en yakın arkadaşının emaneti Yadigar'a sarılıp ağlar, hem de Bahattin'in aylardır sakladığı bir sırrı ortaya çıkaracak ilk adımı atar.