Haberler

G.Saray'ı yerden yere vurdu

Haber Tarihi: 5 Kas 2014

G.Saray'ı yerden yere vurdu

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Dortmund maçı sonrası sarı-kırmızılı takıma ağır eleştiriler yönetti.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 4. haftasında Borussia Dortmund'a 4-1 mağlup olduğu mücadelenin ardından, şu sıralar yorumculuk yapan Hasan Şaş, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Prandelli'nin Galatasaray'ını, Devler Ligi'nde sıfır çeken Fenerbahçe ile karşılaştıran Şaş, şunları söyledi:

“Şampiyonlar Ligi ağır geldi”

"İlk yarı yanlış iş yapmadı, doğru iş yaptı Galatasaray. Burak'ın girişini hiç anlamadım. 60'ta hamle oyuncusu olarak girer Burak. Neden 85'te Burak'ı sokuyorsun ki. Küfür gibidir oyuncuya. Dortmund 2-0'ı bulunca hamle yapmalıydı Prandelli. Bence Prandelli'nin konsantrasyonu da dağılmış. Şampiyonlar Ligi Galatasaray'a çok ağır geldi.

“Bu kadar çaresiz bir G.Saray görmedim”

Ben Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar ezildiğini, bu kadar çaresiz kaldığını görmedim. Fenerbahçe'nin sıfır çektiği sezonda bile iyi oynadığı maç vardı. Galatasaray'da bu yok. Bunları görememek çok acı. Bu kadar fark etmemesi lazım. Tamam, kaliteli oyuncun olmaz, iyi oynayamazsın ama ben uzun zamandır bu kadar kötü bir takım görmedim Şampiyonlar Ligi'nde. Böyle bir sezon hatırlamıyorum.

“Doğru işler de vardı”

Bölüm bölüm teknik direktörler maçı yaşarlar. Hafta sonu maçını bile düşünürsün skora göre. Hep Prandelli üstünden gitmeme konusuna katılıyorum. Doğru işler de vardı sahada. Hamit tecrübesinde bir oyuncunun o hatayı yapmaması lazım. Dortmund'da da yorgunluk belirtileri vardı. Klopp'ta da vardı. Belli ediyordu."

"Bruma ve Burak girse…”

Galatasaray'da kırılmalar olduğunu söyleyen eski antrenör, "Kırılmalar var Galatasaray'da. Maç kazanamamanın verdiği sorunlar var. Sürekli kaybedince böyle oldu. Semih kötü oynayan takıma uyuyor. Chedjou da öyle. Onların konsantresinin bozulmaması lazım. Bruma'yla Burak 60'ta oyuna girse, yorgun olan bir takıma karşı bir şeyler değişebilirdi. Yine 4-1 olurdu belki ama olayın artık doğrusu bu" diye konuştu.