Haberler

G.Saraylı eski yöneticiden Sabri itirafı

Haber Tarihi: 22 Eki 2014

G.Saraylı eski yöneticiden Sabri itirafı

Sarı-kırmızlıların eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu hakkında itirafta bulundu.

Galatasaray'da, başkan adayı Duygun Yarsuvat'ın listesinde yer alan Abdurrahim Albayrak, "Ünal Aysal, Sabri'yi bizim yönetimde olduğumuz dönemde de kadro dışı bırakmak istedi ama biz engelledik" diye konuştu.

Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılacak Olağanüstü seçimde başkan adaylarından Duygun Yarsuvat'ın listesinde yer alan Abdürrahim Albayrak, basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Albayrak, Sabri Sarıoğlu konusunda çarpıcı bir bilgi verdi. Albayrak, Ünal Aysal'ın Sabri'yi kendilerinin olduğu dönemde de kadro dışı bırakmak istediğini söyleyerek, bunu engellediklerini itiraf etti.

Albayrak seçilmeleri durumunda Sabri'yi affedeceklerinin sinyalini de vermiş oldu.

Abdürrahim Albayrak ayrıca, her iki adaydan da yönetimde yer alması için kendisine teklif yapılmasının hatırlatılmasının üzerine de "Biz ekip olarak görev almak istedik, bireysel olarak çalışma içine girmedim. Yalman, benim için önemli bir isim. Beni, Galatasaray Kulübü'ne üye yapan kişi ancak Duygun Yarsuvat'ın önerisini kabul ettim. Galatasaray böyle bir dönemden geçerken yapılan öneriyi asla geri çeviremezdim. Galatasaray'da görev alınmaz, görev verilir" şeklinde konuştu.