Haberler

GS Golcu Oyuncusunu Buldu!

Haber Tarihi: 6 Ara 2014

GS Golcu Oyuncusunu Buldu!

Andre Pierre Gignac. Galatasaray’ın renklerine girmek üzere… 2009'da Kader Keita'yı sarıkırmızılı takıma getiren menajer Alfred Obrou bu transfer için bizzat devreye girdi. Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün’le Görüşen Obrou, Gignac'ın net 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşmeye imza atabileceğini söyledi. Ergün ise GS Yönetimiyle görüştü. Prandelli’nin gidişinin ardından son söz şimdi GS teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nda…
Dinamo Moskova peşinde

Marsilya'daki sözleşmesinde 3.6 milyon Euro yazan Gignac'ın vergiler düşüldüğünde eline net 2.4 milyon Euro geçiyor. Fransız kulübü, ücretini düşürmesi halinde yeni sözleşme sunacaklarını bildirdi ama 29 yaşındaki golcü bunu kabul etmedi. Sezon başında Marsilya'dan Valbuena'yı alan Dinamo Moskova, Gignac'a da talip oldu. Rus kulübü, Valbuena'ya verdiği net 3.2 milyon Euro'yu Gignac'a ödemeye hazır.


Marsilya'yı sırtlıyor

1985'li Gignac, 2010-11 sezonunda Toulouse'tan Marsilya'ya transfer oldu. O günden beri Marsilya forması giyen Gignac, bu sezon takımının Ligue 1'de oynadığı 16 maça da 11'de çıktı. Fransız futbolcu, 11 kez fileleri havalandırarak Marsilya'nın liderliğine önemli katkı sağladı.